Evenimente — November 15, 2023 at 1:24 pm

A treia ediție Technology Day by BRINEL a delectat specialiștii IT cu ultimele noutăți HPE si HP Inc.

by

Devenit deja o tradiție pentru BRINEL și partenerii săi, HPE și HP Inc., Technology Day a reușit și în ediția de anul acesta să îi surprindă pe participanți, aducând în discuție provocări legate de optimizarea costurilor și securitate cibernetică, dar și recilare a echipamentelor IT. Evenimentul care a avut loc ieri, la Cluj-Napoca a pus față în față specialiști IT din cadrul unora dintre cele mai importante companii transilvănene și experți: BRINEL, Hewlett-Packard Enterprise și HP Inc..

pro-kAk7l7JjDiscuțiile au fost deschise de Andrei Savin, Directorul General al BRINEL, care a pus accent pe sustenabilitatea tuturor acțiunilor companiei și a reafirmat angajamentul furnizorului de servicii și soluții IT&C pentru păstrarea celor mai înalte standarde de performanță și calitate în relația cu clienții prin specializarea și certificarea continuă a experților BRINEL. În plus, s-au prezentat direcțiile și portofoliul  BRINEL de securitate, hybrid work, cloud, obsevabilitate și inteligență artificială.

„Am avut onoarea de a găzdui un eveniment de succes, susținut de o prezență impresionantă de peste 60 de participanți. Mulțumim tuturor celor implicați și așteptăm cu nerăbdare noi colaborări și proiecte inovatoare în urma acestei experiențe excepționale. Cu o echipă de specialiști de top și parteneriate solide cu lideri globali în domeniul IT, ne dedicăm misiunii de a ghida organizațiile către o profitabilitate durabilă și o creștere scalabilă prin puterea cloud-ului și a tehnologiei.”  – Alexandra Vaida, Marketing Manager BRINEL.

Printre vedetele întâlnirii s-a numărat Zerto, soluția HPE care ajută companiile să facă față atacurilor ransomware și să asigure activitatea continuă și recuperarea datelor în caz de dezastru.

În dezbatere a fost și GreenLake, soluția care oferă flexibilitatea și scalabilitatea cloud-ului, dar și controlul deplin asupra aplicațiilor și datelor pe care doar infrastructura on-premise îl poate oferi, într-un nou mod de consum al resurselor IT care permite să plătești doar cât folosești din infrastructura aflată în propriul datacentre.

Din agendă au făcut parte și cele mai noi tehnologii oferite de HP Inc. pentru consolidarea  “flotei” de PC-uri.

BRINEL este primul partener Platinium HPE, din România, iar expertiza obținută prin implementarea unui număr semnificativ de proiecte complexe, dar și certificările membrilor echipei BRINEL, garantează că serviciile specializate pentru proiectare, design, implementare şi asistență postvȃnzare ating cele mai înalte standarde profesionale.


Despre BRINEL
logo brinelBRINEL este o companie lider în tehnologie, oferind soluţii complete pentru transformarea digitală. Furnizăm o gamă largă de solutii si servicii avansate care includ: soluţii pentru Data Center modern, loc de muncă digital, servicii cloud, modernizarea aplicaţiilor utilizând tehnologii open-source sau soluţii low-code/no-code, AI/ML, digitalizarea afacerilor utilizând ERP, soluţii de securitate cibernetică, consultanţă şi managed services. În plus, pentru a sprijini succesul organizaţiilor, oferim clientilor un set de instrumente digitale cu IP propriu (BRINEL Digital Tools).

BRINEL face parte din SNEF Lab, un jucător global cu o experienţă de peste un secol, promotori ai Revoluţiei Digitale, Obiectelor Conectate, Big Data, Securitate cibernetică, Industria 4.0, Inteligenţa Artificială şi Realitatea Mixtă.