Evenimente — November 20, 2023 at 12:35 pm

Huawei oferă inovații tehnologice care contribuie la accelerarea potențialului digital al Europei

by

Huawei preconizează că inovațiile sale tehnologice vor permite industriilor din Europa să realizeze rapid o transformare ecologică și digitală, fapt împărtășit de companie în timpul celei de-a doua zile a HUAWEI CONNECT 2023 de la Paris.

Inovațiile tehnologice facilitează transformarea digitală în toate industriile

Yang Chaobin, membru al consiliului de administrație al Huawei și președinte al produselor și soluțiilor TIC, a remarcat modul în care inovațiile tehnologice au remodelat toate industriile, economia digitală devenind acum un nou motor de creștere economică. După un deceniu de progrese rapide, transformarea digitală a preluat un rol economic central și se estimează că va constitui peste 54% din PIB-ul statelor dezvoltate până în 2026, îmbunătățind semnificativ productivitatea.

„Cel de-al doilea val de digitalizare a industriei este în curs de desfășurare, inclusiv în domeniul educației și al sănătății. Europa are un avantaj competitiv în aceste industrii și este bine poziționată pentru a deschide noi oportunități”, a declarat Yang.

Chaobin Yang, membru al consiliului de administrație, președinteal produselor și soluțiilor TIC , Huawei; Huawei Connect 2023, Paris
Chaobin Yang, membru al consiliului de administrație, președinteal produselor și soluțiilor TIC , Huawei; Huawei Connect 2023, Paris

Yang a continuat spunând că Huawei rămâne fidel angajamentului de a inova în domeniul TIC și ,,va intra cu pași repezi în era 5.5G” pentru a răspunde cerințelor cheie ale digitalizării industriei în următorii 5 până la 10 ani. „Transformarea digitală a industriilor creează atât oportunități, cât și provocări. Huawei se angajează să dezvolte produse și soluții TIC inovatoare pentru era 5.5G. Aceste produse prezintă o arhitectură simplificată, o calitate premium și o experiență de utilizare excelentă pentru centre de date, WAN-uri, campusuri, IMM-uri și alte scenarii”.

În timpul evenimentului, Yang a prezentat, de asemenea, produsele și soluțiile TIC inovatoare ale Huawei, create pentru a accelera digitalizarea industriei în Europa, cum ar fi soluția inteligentă de campus 10GE IP+POL, lider în industrie, HUAWEI eKit și DC-urile orientate spre viitor.

Huawei a fost în prima linie a tehnologiilor avansate, cum ar fi 5G și 5.5G, pentru a stimula digitalizarea industriei. Pentru scenarii precum centrele de date, WAN-urile, campusurile și IMM-urile, compania va stimula productivitatea prin realizarea unor viteze omniprezente de 10 gigabiți, latență la nivel de microsecunde, stocare de date agilă și fiabilă pentru toate scenariile.

În încheiere, Yang a reiterat angajamentul Huawei de a lucra împreună cu industriile pentru a promova transformarea digitală în Europa și a facilita succesul comun într-un viitor digital.

Huawei Cloud: Accelerarea inteligenței în Europa, pentru Europa

Jaqueline Shi, președinte al Huawei Cloud Global Marketing and Sales Service, a ținut un discurs intitulat Accelerarea inteligenței cu Huawei Cloud prin Everything as a Service. Ea a declarat: ,,A sosit momentul să accelerăm transformarea inteligentă. Huawei Cloud se străduiește să fie cloud-ul preferat pentru această transformare.Suntem pregătiți să lucrăm alături de clienții și partenerii noștri pe parcursul călătoriilor lor de transformare. Ne străduim să stimulăm inovația, să construim un sprijin local puternic și să permitem ecosistemului local să realizeze “În Europa, pentru Europa”, pentru a crea o valoare mai mare și a construi împreună un viitor mai luminos.”

Jaqueline Shi, președinte al Huawei Cloud Global Marketing and Sales Service
Jaqueline Shi, președinte al Huawei Cloud Global Marketing and Sales Service

Dedicată strategiei sale Everything as a Service, Huawei Cloud continuă să inoveze în domeniul cloud native, al bazelor de date și al inteligenței artificiale. Astfel, compania a făcut progrese importante, inclusiv în ceea ce privește modelele Pangu și baza de date distribuită în cloud de ultimă generație GaussDB.

În Europa, Huawei Cloud oferă servicii cloud demne de încredere, fiabile și stabile, protejate de conformitatea în materie de securitate și protecția confidențialității. De asemenea, Huawei Cloud contribuie, în mod activ, la ecosistemul local prin sprijinirea startup-urilor locale, ajutând companiile chinezești să intre în Europa și ajutând companiile europene să intre în China, creând o nouă valoare pentru industrii și accelerând inteligența pentru Europa.

Evenimentul a găzduit, de asemenea, discuții cu invitați precum Victor Marcais, Senior Partner TMT la Roland Berger, Géraud de Chantérac, Senior Vice President of Key Accounts la Orange Business și Jean-Hervé Lorenzi, fondator al Cercle des Economistes și președinte al Les Rencontres Économiques d’Aix-en-Provence.

Ediția din acest an a HUAWEI CONNECT 2023 de la Paris a gravitat în jurul temei: Accelerarea împreună a tranziției ecologice și digitale. Acesta a reunit lideri de opinie la nivel mondial, antreprenori din domeniul afacerilor și tehnologiei și parteneri din ecosistem pentru a-și împărtăși opiniile și strategiile de specialitate. Motto-ul atestă convingerea fermă a Huawei că tranziția ecologică și cea digitală reprezintă două tendințe esențiale care impulsionează dezvoltarea durabilă a industriilor europene.