Foto-Video-Audio — November 21, 2023 at 8:36 pm

Epson România, lider al pieței locale de videoproiectoare

by

Epson România ocupă poziția de lider cu o cotă de piață de 43.7% din punct de vedere valoric. Compania înregistrează, în primele 9 luni ale anului 2023, valori importante în vânzările de videoproiectoare cu rezoluție WXGA (49.0%) și cele cu rezoluție WUXGA (68.4%), în timp ce la categoria videoproiectoarelor cu o luminozitate de 6000+ lumeni, Epson are o cotă valorică de 74.4%.

Imagine1Portofoliul Epson cuprinde o gamă variată de videoproiectoare home cinema și business, dar și echipamente pentru proiecții outdoor, evenimente live sau pentru sistemul educațional. Unele dintre funcționalitățile care diferențiază brandul Epson sunt funcții precum deplasarea lentilei pe verticală și pe orizontală, rezoluții superioare și tehnologie laser și 3LCD. Compania redefinește constant soluțiile de videoproiecție considerate ideale atât pentru experiențe cinematografice acasă, cât și pentru birou, în contextul digitalizării accelerate a mediului de lucru din ultimii ani.

Gama de videoproiectoare business mobile, dedicată companiilor, include soluţii de afişare intuitive şi interactive pentru spaţiul de conferinţe sau lucrul de acasă. Echipamentele sunt gândite pentru prezentări business de succes, fiind capabile să producă imagini mari şi scalabile, având o gamă de soluţii de conectivitate şi ușurință în instalare. Proiectoarele business sunt cunoscute și pentru performanţele luminozității, de până la 4.000 de lumeni şi raportul ridicat de contrast, ce oferă o experiență vizuală superioară, chiar şi în încăperile puternic luminate.

Imagine2Modelele instalabile Pro AV sunt proiectate cu fiabilitate și flexibilitate excepționale. Ideale pentru spații outdoor, teatre, concerte și evenimente corporate la scară largă, proiectoarele instalabile au rezoluție WUXGA și luminozitate de peste 6.000 de lumeni. Echipamentele oferă o proiecție 360°, din orice unghi și pe orice suprafață fără a pierde calitatea imaginii. Cu tehnologia Epson cu îmbinare a marginilor se pot proiecta imagini panoramice, imagini continue, proiectate atât pe tavan, cât și pe perete.