MANAGEMENT — November 22, 2023 at 7:33 pm

Richard Teng este noul CEO Binance

by

Binance anunță astazi că, în noiembrie 2023, Richard Teng îl înlocuiește pe Changpeng Zhao în funcția de CEO al companiei.

Richard-TengRichard Teng este un director cu peste trei decenii de experiență în servicii financiare și reglementare. Richard s-a alăturat echipei Binance în august 2021 în calitate de CEO al Binance Singapore.
La scurt timp după aceea, a deținut funcții de supraveghere a regiunii MENA, a regiunii europene și, în cele din urmă, a tuturor regiunilor din afara SUA, în calitate de director al piețelor regionale la Binance. În acest rol, a condus echipe regionale pentru a încheia parteneriate strategice, pentru a promova un ecosistem de inovare și pentru a extinde ecosistemul criptomonedelor în regiunile respective.

Înainte de a se alătura echipei Binance, Richard a fost CEO al Autorității de Reglementare a Serviciilor Financiare de pe Piața Globală din Abu Dhabi (ADGM), unde și-a demonstrat capacitățile ca unul dintre cei mai inovatori agenți de reglementare din lume.

Experiența vastă a lui Richard include, de asemenea, roluri anterioare în calitate de director de reglementare al Singapore Exchange (SGX) și director de finanțe corporative la Autoritatea Monetară din Singapore. Richard a obținut masteratul în finanțe aplicate (distincție) de la Universitatea din Australia de Vest și o diplomă de licență în contabilitate (clasa I) de la Universitatea Tehnologică Nanyang.