Foto-Video-Audio — November 23, 2023 at 2:52 pm

NAVITEL RE 5 DUAL: Camera Auto și Sistemul GPS revoluționar care redefinesc călătoriile pe drum

by

NAVITEL®, lider în tehnologia dispozitivelor auto, a lansat recent NAVITEL RE 5 DUAL, un dispozitiv hibrid ce combină o cameră auto HD cu un sistem de navigație GPS avansat. Această inovație promite să stabilească noi standarde de siguranță și confort pentru șoferi.

NAVITEL RE 5 DUAL 1Dispozitivul se remarcă prin calitatea video superioară, chiar și în condiții de vizibilitate redusă, datorită senzorului de imagine GC2053 (Night Vision). Unghiul de vizualizare de 140° al camerei auto permite o panoramă extinsă a drumului, asigurând vizibilitate și siguranță sporite. Sistemul de montare magnetic și funcția Auto-Start adaugă comoditate, facilitând utilizarea flexibilă și eficientă.

O caracteristică distinctivă a NAVITEL RE 5 DUAL este sistemul său de navigație GPS, dotat cu hărți offline și actualizări gratuite pe viață. Funcția transmițătorului FM și compatibilitatea cu camera de marșarier extind utilitatea dispozitivului. Performanța este asigurată de procesorul MSB2531 ARM Cortex A7 și ecranul TFT de 5 inch, garantând o funcționare fără probleme și o calitate excelentă a imaginii.

NAVITEL RE 5 DUAL este disponibil pentru achiziție cu un set complet de accesorii, oferind utilizatorilor tot ce au nevoie pentru a începe călătoria fără întârzieri. NAVITEL® continuă să inoveze în domeniul navigației și supravegherii auto, îmbunătățind constant experiența de condus.