COMUNICATE — November 27, 2023 at 9:07 pm

Noutățile lunii decembrie la National Geographic și National Geographic Wild

by

Luna decembrie aduce o serie de programe fascinante pe National Geographic și National Geographic Wild, fiecare aducând în prim-plan natura, oameni, locuri și povești care inspiră și educă. Urmăriți noua producție Orașe pierdute și redescoperite, cu Albert Lin sau descoperiți modalitățile prin care animalele îndură cel mai aspru anotimp în Iarna Sălbatică.

NGW - Iarna SălbaticăPATRULA CÂINILOR
Patrula câinilor continuă să facă furori cu cel de-al 11-lea sezon, care prezintă echipele canine dedicate din cadrul poliției, penitenciarelor, vămilor și biosecurității din Noua Zeelandă.  Acest serial plin de acțiune include cel de-al 100-lea episod al emisiunii „Patrula câinilor”, care împreună cu celelalte episoade, continuă să ofere telespectatorilor o perspectivă remarcabilă asupra muncii pe care o fac aceste echipe de câini extrem de pricepuți, care opresc activitățile infracționale adulmecând contrabanda și protejează granițele atât împotriva mărfurilor ilegale, cât și a dăunătorilor și a bolilor.

Din 15 decembrie, în fiecare vineri, la 22:00

NG - Orașe pierdute și redescoperite, cu Albert LinORAȘE PIERDUTE ȘI REDESCOPERITE, CU ALBERT LIN
Exploratorul National Geographic, Albert Lin, se află într-o misiune extraordinară pentru a dezvălui secretele orașelor dispărute și ale oamenilor misterioși care le-au creat. Folosind tehnologii de ultimă generație pentru a îndepărta urmele trecerii timpului, Albert și echipa sa se aventurează până la limită, în unele dintre cele mai îndepărtate și ostile medii de pe Pământ.

Din 3 decembrie, în fiecare duminică, la 21:00

APOCALIPSA: CĂDEREA LUI HITLER
Această serie documentară ne poartă în vara anului ’43. La Kursk, Hitler duce o bătălie decisivă pentru a câștiga războiul în Est. Dar determinarea Armatei Roșii și ofensiva Aliaților în Vest îl iau prin surprindere. Lună după lună, furia înfrângerii apasă asupra tiranului nazist care refuză să se recunoască învins și provoacă prăbușirea țării sale.

Luni, 4 decembrie, primul episod, la 22:00 (iar al doilea, luni, 11 noiembrie la aceeași oră)

MISIUNEA
Moartea misionarului John Chau, ucis în timp ce încerca să convertească unii dintre ultimii indigeni din lume, tribul Sentinelese, a stârnit reacții controversate. Prin interviuri exclusive și jurnalele sale detaliate, vă dezvăluim concepțiile învechite care l-au format pe John și comunitatea evanghelică ce l-a determinat să înceapă această călătorie fatală.

Sâmbătă, 9 decembrie, la 17:00