Internet/Telecom, Networking — November 27, 2023 at 1:58 pm

Soluțiile HP și Poly oferă flexibilitate sporită pentru Microsoft Teams

by

„Într-o lume hibridă, a fi conectat și a te simți conectat nu sunt același lucru. Există un decalaj între ceea ce spun angajații că este important și ceea ce experimentează ei în mod constant”, spune Andy Rhodes, președinte de divizie HP Hybrid Systems.

Conform HP Work Relationship Index, doar 27% dintre angajații cu muncă de birou consideră că au cu adevărat instrumentele și echipamentele potrivite pentru a avea succes, dar 76% consideră că toate acestea sunt esențiale.

HP permite transformarea locului de muncă cu instrumente de colaborare care oferă o experiență premium și anunță noua aplicație Poly Lens pentru Microsoft Teams Rooms pe Windows, două noi kituri flexibile  Poly Studio Base Room pentru Microsoft Teams Rooms pe Windows , dar și o serie de dispozitive nou certificate pentru Microsoft Teams.

Simplificarea spațiilor de lucru cu Poly Lens pentru Microsoft Teams Rooms pe Windows

Echipele IT au nevoie de o configurare simplificată a dispozitivelor și de gestionare de la distanță cu informații despre modul în care sunt utilizate dispozitivele. Aplicația Poly Lens Room App for Microsoft Teams Rooms pe Windows este o nouă soluție software concepută pentru a simplifica gestionarea dispozitivelor pentru Microsoft Teams Rooms. Această aplicație inovatoare oferă instrumente solide de gestionare și monitorizare prin intermediul portalului Poly Lens Cloud Admin, oferind o vedere centralizată a sistemelor de colaborare Microsoft Teams Rooms.

O mai mare flexibilitate cu kiturile Poly Studio Base Room pentru Microsoft Teams Rooms

Pe măsură ce organizațiile caută o mai mare flexibilitate, Poly își extinde suita de soluții pentru Microsoft Teams Rooms. Kiturile Poly Studio pentru Microsoft Teams Rooms pe Windows sunt soluții complete pentru spații de întâlnire de toate dimensiunile, care includ un PC HP de colaborare, un controler tactil USB și o cameră video sau un video bar. Sunt disponibile acum două noi kituri Poly Studio Base Room  concepute pentru a fi asociate cu diverse soluții USB de videoconferință, cum ar fi Poly Studio USB, video bar P15, R30 și camera E70, pentru a oferi o mai mare flexibilitate pentru Microsoft Teams Rooms .

Pentru a satisface nevoi diverse, kiturile Poly Studio Base Room sunt disponibile în două versiuni: una cu extender USB ethernet Ethernet Categoria 5e și alta cu un cablu USB optic activ de 10 metri, ambele incluzând un mini PC de conferință și un controler Poly GC8.

Imagine1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Optimizarea colaborării cu dispozitivele certificate Microsoft Teams

HP a anunțat extinderea portofoliului de dispozitive certificate Microsoft Teams, care include Poly Studio X52 video bar, Poly TC10, Poly Voyager Surround Series și o gamă de camere web. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a oferi o experiență de colaborare excepțională pentru echipele hibride și pentru angajații care lucrează de la distanță.

Poly Studio X52 – un video bar echipat cu tehnologia de cameră inteligentă DirectorAI, care promite o experiență de colaborare de top pentru echipele hibride.
Poly TC10 poate fi utilizat ca un controler in-room pentru Microsoft Teams Rooms pe Android sau ca un panou de programare pentru a rezerva un spațiu de lucru sau pentru a verifica disponibilitatea.
Poly Voyager Surround 80 and 85 UC headsets – primele căști fără microfon certificate pentru Microsoft Teams Open Office.
HP 435 FHD Webcam – un dispozitiv portabil cu rezoluție 1080p, focalizare automată și microfoane duble cu reducere a zgomotului.
HP 625 FHD Webcam – o cameră web compatibilă cu Windows Hello , cu îmbunătățiri AI și rezoluție Full HD.
HP 965 4K Streaming Webcam – cu îmbunătățiri AI și rezoluție de până la 4K , este instrumentul perfect pentru a transmite, automatiza și crea. Această cameră web urmează să fie certificată pentru Microsoft Teams.

Poly Studio X52
Poly Studio X52
HP 435 FHD Webcam
HP 435 FHD Webcam