Cloud Computing / Edge, Retail / Horeca — December 4, 2023 at 3:10 pm

CloudIO, un instrument de inteligență artificială dedicat magazinelor online

by

CloudCart, platforma profesională de eCommerce-as-a-service, a lansat o soluție inovatoare de AI, disponibilă pentru toți cei 1600 de clienți – comercianți online din cele 7 țări, inclusiv România, în care activează compania.  CloudIO oferă progrese semnificative în managementul magazinelor online, oferind caracteristici revoluționare pentru crearea de descrieri captivante, îmbunătățirea optimizării SEO și creșterea eficienței generale.

English version

CloudiO„CloudIO este asemenea ChatGPT, dar dedicat pentru e-commerce. Este expertul personal în comerț electronic, adaptat și instruit pentru fiecare magazin de pe CloudCart. Datorită progresului tehnologic rapid în domeniul inteligenței artificiale, a face compromisuri nu este o opțiune. Furnizarea celui mai nou avantaj competitiv pentru clienții noștri a fost o prioritate”, a declarat Petar Iliev, director tehnic și co-fondator al CloudCart.

CloudIO simplifică operațiunile zilnice ale magazinelor online. Comercianții își cresc vizibilitatea și accesibilitatea produselor în motoarele de căutare, generând simultan texte variate – de la descrieri de produse până la optimizare SEO, pentru categorii și pagini statice. Instrumentul inovator este construit în mod special pentru comerțul electronic, utilizând date și comenzi specifice industriei, pentru eficiență și relevanță maximă. Prin capacitatea de a se adapta și a învăța continuu, CloudIO reprezintă un instrument deosebit de util în lumea SEO, aflată într-o continuă evoluție, unde a te menține în fața concurenței este esențial.

Prin intermediul CloudIO, compania pune la dispoziția clienților săi oportunitatea de a valorifica puterea inteligenței artificiale în avantajul lor. Acest lucru nu reprezintă doar o revoluție în comerțul online, ci și o asigurare pentru menținerea pozițiilor de lider în lumea digitală, aflată în continuă schimbare.

„Odată cu implementarea CloudIO, am transformat modul în care comercianții își formează și gestionează conținutul online. Am obținut costuri de până la 5 ori mai mici pentru descrierile de produse și un proces de optimizare SEO de până la 5 ori mai rapid pentru motoarele de căutare. În plus, am reușit să economisim peste 90% din timpul fiecărui comerciant, pe care îl pot reinvesti în alte direcții ale afacerii lor. Aceste rezultate nu sunt doar cifre – ele sunt o dovadă a puterii și necesității incontestabile a inteligenței artificiale”, a declarat Nikolay Iliev, CEO și co-fondator al CloudCart.

CloudCart a fost prima companie care a lansat o versiune de asistent virtual AI dedicat industriei e-commerce – CloudCart.ai. Varianta mult îmbunătățită – CloudIO –  reprezintă o continuare firească a eforturilor companiei, care își propune să dezvolte și să implementeze cele mai inovatoare tehnologii, pentru a ține pasul cu nevoile clienților.


Despre CloudCart
CloudCart este o platformă de e-commerce fondată în 2016 de frații Nikolay și Petar Ilievi, în Bulgaria. De la înființare, CloudCart a crescut rapid și a devenit una dintre cele mai populare platforme de e-commerce din Europa de Est.
Cu o experiență vastă în domeniul comerțului electronic, CloudCart se diferențiază prin oferirea unei soluții complete pentru gestionarea afacerilor online, care include construirea și personalizarea magazinului online, gestionarea comenzilor și a stocului, instrumente avansate de marketing și vânzări, respectiv o varietate de servicii de oferite prin rețeaua de parteneri.
În prezent, compania activează pe 7 piețe regionale, iar pe platformă activează peste 1600 de firme, majoritar din industrii precum tehnologie, fashion și beauty.