Networking — December 4, 2023 at 9:57 am

Parteneriatul Tech Data – Allied Telesis va revoluționa piața soluțiile tehnologice pentru CIO

by

Într-o perioadă de dezvoltare semnificativă pentru CIO și industria tehnologiei din India, Tech Data a devenit distribuitorul premium al Allied Telesis. Acest parteneriat este o promisiune de a remodela peisajul tehnologic din India, oferind CIO acces la soluții de rețea de ultimă oră bazate pe inteligență artificială și măsuri solide de securitate cibernetică.

logo Allied Telesis

Allied Telesis oferă cele mai rentabile soluții de rețea susținute de tehnologiile AI, ML și SD-WAN concepute pentru medii LAN, WLAN, WAN. Aceste soluții oferă un control granular al rețelei, având ca rezultat minimizarea timpilor de nefuncționare și operațiuni simplificate. Allied Telesis are o integrare perfectă cu peste 30 de furnizori recunoscuți de securitate cibernetică pentru a oferi securitatea rețelei True Zero Trust, asigurând o abordare cuprinzătoare a remedierii securității cibernetice.

Sundaresan K, vicepreședinte al tehnologiei de generație următoare și director general la Tech Data India, a comentat: „Piața AI din India este proiectată să crească cu un CAGR de 32,26%, atingând o valoare de 3,9665 miliarde USD până în 2029, și se estimează că piața soluțiilor de rețea va crește cu un CAGR de 18% până în 2027, ajungând la 225,69 milioane USD. În lumina acestor perspective, suntem încântați să aducem partenerilor și clienților noștri soluții de rețea inteligente Allied Telesis, oferind asistență end-to-end pentru a le spori capacitatea de a-și optimiza și proteja infrastructura de rețea.”

Anand Chakravarthy, șeful Business Development, Networking, Tech Data Asia Pacific și Japonia, a declarat: „Pe măsură ce companiile continuă să adopte tehnologii de ultimă generație pentru a susține transformarea digitală, pentru a atinge excelența operațională și a îmbunătăți experiența utilizatorului, alinierea capabilităților rețelei devine din ce în ce mai imperativă. Colaborarea noastră cu Allied Telesis subliniază angajamentul nostru de a oferi cele mai bune soluții din clasă, care se aliniază cu cerințele peisajului IT modern și cu nevoile în evoluție ale afacerilor.”

Allied Telesis se distinge prin oferirea unei garanții hardware implicite de 5 ani și angajamentul său față de disponibilitatea produselor, chiar și în fața deficitului global de chipseturi. Acest atribut îl deosebește de celelalte oferte disponibile pe piață.

Subhasish Gupta, director regional, India/Saarc, Allied Telesis a declarat: „Tech Data aduce o mulțime de experiență și conexiuni profunde și acoperire printre canalele din această țară mare. Ne gândim că, odată cu relațiile Tech Data din piață, putem ajunge la mari jucători din segmentul de rețele de date și îi putem include în cadrul programului nostru de parteneri plin de satisfacții. În plus, concentrarea lor asupra soluțiilor de securitate cibernetică completează soluție de securitate True Zero Trust a Allied Telesis și îi va ajuta pe parteneri să-și folosească ofertele pentru a aborda o zonă uriașă cu clienții din diferite verticale atunci când vine vorba de protejarea marginilor lor de atacurile de securitate cibernetică.”