Networking — December 5, 2023 at 12:40 pm

Camerele multidirecționale cu învățare profundă oferă o rezoluție de până la 4*4K

by

Axis Communications a anunțat lansarea a trei camere panoramice care dispun de patru senzori cu o rezoluție de până la 4K pe fiecare canal, pentru a oferi prezentări generale excelente și o acoperire detaliată.

axis-p37353738-ple-panoramic-camera-1-en-US-402447Camerele sunt ideale pentru supravegherea spațiilor largi, incluzând o funcție de vedere pe timp de zi/noapte și iluminare IR la 360° pentru a asigura înregistrări clare și fără reflexii, precum și o calitate excelentă a imaginii chiar și în condiții de luminozitate scăzută sau întuneric deplin.

AXIS P3735-PLE oferă o rezoluție de 4*2 MP la 30 fps pe fiecare canal, AXIS P3737-PLE oferă o rezoluție de 4*5 MP la 20 fps pe fiecare canal, iar AXIS P3738-PLE oferă o rezoluție de 4*4K la 15 fps pe fiecare canal. Aceste camere compacte pot fi montate în configurație încastrată, pentru o supraveghere discretă, sau în tavan, pentru o acoperire completă de 360°. Atunci când sunt montate în colțuri, camerele oferă o acoperire de 270°. Dispozitivele sunt certificate IP66/IP67, fiind protejate împotriva ploii, zăpezii și luminii solare – ceea ce le recomandă ca fiind ideale pentru montarea pe pereții exteriori. În plus, senzorii pot fi mișcați și rotiți pentru a oferi un câmp vizual optim, în funcție de nevoile specifice.

axis-p37353738-ple-panoramic-camera-6-en-US-402442Aceste camere de înaltă performanță sunt construite în jurul chipset-ului ARTPEC-8 și dispun de o unitate de procesare cu învățare profundă care elimină nevoia de a utiliza servere costisitoare și permit configurarea unui sistem mai rapid și mai scalabil. Dispozitivele fac posibilă rularea metadatelor și a fluxurilor furnizate de AXIS Object Analytics pe mai multe canale, pentru detectarea și clasificarea persoanelor și vehiculelor, de exemplu la intrarea într-o zonă definită de utilizator.

Caracteristicile principale includ:
•    Rezoluție înaltă;
•    Sistem de iluminare cu infraroșu (IR) la 360°, cu lămpi LED controlate individual;
•    Opțiuni flexibile de montare;
•    Suport pentru aplicațiile avansate de analiză;
•    Aplicația Axis Edge Vault care protejează dispozitivul

Aceste camere panoramice asigură un consum de energie extrem de eficient – chiar și atunci când sistemul IR este activat. În plus, includ Axis Edge Vault, o platformă de securitate cibernetică bazată pe hardware care protejează dispozitivul și informațiile sensibile împotriva accesului neautorizat.