Transport/Travel — December 5, 2023 at 5:12 pm

Nokian Tyres introduce noi versiuni ale selecției sale de anvelope de vară

by

Nokian Tyres își actualizează gama de anvelope de vară pentru Europa Centrală pentru autoturisme, vehiculele utilitare sport și vehicule crossroad. Nokian Tyres Powerproof 1 oferă stabilitate și control la viteze mari, iar Nokian Tyres Wetproof 1 oferă excelente capacități de frânare pe drumuri ude și rezistență puternică la acvaplanare. Ambele produse sunt echipate cu tehnologia deja cunoscută Dual Zone Safety.

Decenii la rând, Nokian Tyres a protejat viețile oamenilor, oferindu-le experiențe de conducere mai sigure și mai inteligente. Această ambiție se bazează pe produsele noastre care sunt concepute pentru a oferi fiabilitate și liniște sufletească la drum. Vremea poate fi schimbătoare în lunile de vară, de la soare și temperaturi ridicate la averse de ploaie bruște, iar prognoza se poate schimba în mod neașteptat. Aceste împrejurări necesită anvelope care să se poată adapta și care vor oferi întotdeauna o experiență de conducere sigură și fiabilă.

„Expertiza noastră în condiții de conducere dificile și dezvoltarea continuă a produselor constituie baza caracteristicilor de siguranță îmbunătățite pe care le oferă selecția de vară actualizată”, declară Tommi Alhola, vicepreședinte al departamentului de anvelope pentru autovehicule personale, Europa Centrală la Nokian Tyres.

Șoferii europeni apreciază în mod special aderența bună pe drumuri ude și stabilitatea în rulare, iar proprietarii de mașini sport sunt interesați de siguranță în condiții extreme. Anvelopa de performanță ultra-ridicată Nokian Tyres Powerproof 1 inspiră o senzație de calitate și ușurință în conducere. Reacțiile extrem de stabile și controlul logic al anvelopei Powerproof 1 oferă vehiculelor de înaltă performanță o senzație importantă de precizie și control. Anvelopa Nokian Tyres Wetproof 1 este o combinație perfectă de confort maxim și siguranță extremă. Așa cum sugerează și denumirea, Wetproof 1 este un performer perfect în condiții de umezeală, oferind siguranță impecabilă în zilele ploioase și confort suplimentar în condiții de trafic nefavorabile. Această anvelopă cu rulare ușoară oferă consum redus și performanță kilometrică excelentă.

„De-a lungul timpului, gama de vară a fost factorul dominant în afacerile cu anvelope în Europa Centrală. Chiar dacă segmentul all-season a preluat o parte din cota de piață, anvelopele de vară și-au păstrat poziția de cel mai mare segment. Cea mai evidentă schimbare în cadrul segmentului este volumul crescut de dimensiuni pentru jante mai mari. Noua gamă de vară de la Nokian Tyres reflectă această schimbare, oferind o acoperire de peste 90% a dimensiunilor de pe piață”, adaugă Alhola.

Selecția de vară actualizată oferă dimensiuni pentru autoturismele moderne, SUV-uri și CUV-uri cu o selecție de 99 de produse de la 15 la 20 de inchi, cu valori nominale ale vitezei T (190 km/h), H (210 km/h) V (240 km/h) W (270 km/h) și Y (300 km/h). Noile produse vor fi disponibile pentru public în sezonul de vară 2024.

Nokian Tyres Powerproof 1 – manevrare precisă, senziație plăcută în conducere

Nokian Tyres Powerproof 1 este cel mai bun exemplu de excelență a anvelopelor de vară de la Nokian Tyres. Reacțiile extrem de stabile și direcția logică oferă liniște sufletească pentru conducerea la viteze mari. Cu un aer sportiv și atrăgător, Powerproof 1 previne și acvaplanarea fără efort.

Nokian+Tyres+Powerproof+1+(19)Conceptul de Zonă de siguranță dublă asigură menținerea preciziei și exactității suprafeței de contact a anvelopei Nokian Tyres Powerproof 1 indiferent de vreme. Conceptul Dual Zone Safety constă în două zone funcționale. Zona de putere de pe umărul exterior al anvelopei asigură manevrarea precisă, în timp ce Zona de siguranță în condiții de carosabil umed din interior maximinează siguranța în condiții de carosabil umed.

Calea de rulare a anvelopei este concepută pentru utilizare solicitantă la viteze mari, în timp ce noua componentă Power Sense îmbunătățește aderențap drumuri ude și crește durata de utilizare a anvelopei prin rezistență la uzură suplimentară.

Nokian Tyres Powerproof 1 – Liniște sufletească pentru o călătorie dinamică

•    Reacții precise și previzibile la viteze mari
•    Aderență maximă pe suprafețe ude și uscate
•    Distanță de frânare mai scurtă
•    Reacții stabile în timpul călătoriei

Nokian Tyres Wetproof 1 – confort maxim, performanță supremă în condiții de carosabil umed

Nokian Tyres Wetproof 1  este o combinație perfectă de confort maxim și siguranță extremă. Oferă performanță stabilă în zilele ploioase și confort suplimentar în condiții de rulare nefavorabile. Cele mai importante caracteristici ale anvelopei sunt abilitățile de frânare exclente și rezistența puternică la acvaplanare, ceea ce permite conducerea ușoară și confortabilă chiar și în zile ploioase.

Nokian+Tyres+Wetproof+1+(2)

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a oferi confort maxim și siguranță de primă clasă, zona căii de rulare a anvelopei este împărțită în două zone funcționale. Conceptul Dual Zone Safety oferă o excelentă combinație de performanță pe drumuri ude și uscate. Stability Zone este pe partea exterioară a anvelopei și oferă reacții ușoare și pline de încredere, oferind o bună stabilitate și bune proprietăți de manevrare, în timp ce Wet Safety Zone din interior îmbunătățește aderența pe drumuri ude și rezistența la acvaplanare.

Componenta Aqua Sense oferă siguranță pentru vremea ploioasă. Această nouă combinație de componente oferă o excelentă aderență pe drumuri ude, rezistență scăzută la rulare și performanță kilometrică excelentă. Rezistanța la uzură îmbunătățită a anvelopei Wetproof 1 înseamnă mai mulți kilometri și durată de funcționare mai lungă pentru anvelopă, în timp ce rezistența la rulare scăzută înseamnă consum redus.

Nokian Tyres Wetproof 1 – O cursă fără probleme în zilele ploioase

• Siguranță excepțională pe drumuri ude
• Performanță kilometrică excelentă
• Senzație de confort în timpul cursei
• Rezistența redusă la rulare economisește energie și protejează mediul înconjurător.