NEWS — December 13, 2023 at 3:47 pm

ADR a lansat un program de digitalizare, finanțat prin PNRR

by

Soft Net Consulting, în parteneriat cu Ascendis Consulting, firmă de training și dezvoltare organizațională, vă aduc la cunoștință o propunere/oportunitate pentru IMM-uri care nu ar trebui ratată.

Training pentru dezvoltarea de competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri (Presentation)ADR (Autoritatea Pentru Digitalizarea României) a lansat un program finanțat integral prin PNRR, menit să ajute IMM-urile din România să se digitalizeze.

Practic, IMM-urile care se înscriu în program beneficiază de cursuri gratuite ce vizează creșterea competențelor digitale iar plata integrală aferentă cursurilor alese se va face de ADR direct către ASCENDIS, fără nici o contribuție financiară din partea IMM-ului beneficiar. Contravaloarea cursurilor finanțate integral este de 17.000 euro.

Firma dumneavoastră ar putea să utilizeze această oportunitate pentru a gândi strategic și sustenabil viitorul peste 2-3 ani, într-o piață cu o competiție importantă.

Beneficii pentru IMM-urile înscrise în proiect:

• Asigurarea primului pas, respectiv instruirea oamenilor, din strategia absolut vitală de digitalizare a businessului;
• Instruirea angajaților pe tehnologii digitale actuale, utile în activitatea firmei, fără vreo contribuție financiară din partea IMM-ului;
• Adăugarea la istoricul firmei a unui program care să asigure punctaj de calificare pentru viitoarele posibile proiecte cu finanțare europeană.

Informații suplimentare referitoare la cele nouă cursuri disponibile pentru selecție și pașii principali de urmat, găsiți aici.

Înregistrarea și transmiterea solicitărilor de sprijin se va putea face până la termenul limită de 29 decembrie, ora 17:00. Pentru orice alte detalii suplimentare, vă rugăm să contactați reprezentanții Soft Net Consulting: https://softnetconsulting.ro/contact/