COMUNICATE — December 17, 2023 at 4:09 pm

Go-Kart Gamers Outreach pentru Spitalele de Copii

by

CivGive este un eveniment caritabil anual găzduit de TheCivShow, care reunește cei mai cunoscuți creatori de conținut ai jocului Civilization – unul dintre cele mai longevive jocuri de strategie.

GoKartEchipa CivGive 2023 își propune să strângă 50,000 de dolari pentru GamersOutreach – organizație non-profit care se concentrează pe îmbunătățirea vieții copiilor ce suferă de diferite afecțiuni, prin intermediul jocurilor video. Organizația creează și oferă tehnologie, cum ar fi stații mobile de gaming numite „GO Karts”, pentru a oferi acces la divertisment și educație copiilor aflați în spitale sau în alte instituții medicale.

Evenimentul are loc în perioada 15-17 decembrie și va fi transmis live, pe platformele Twitch și YouTube. 10 creatori de conținut dedicat Civilization VI își vor uni forțele și vor demonstra cum pasiunea pentru jocuri poate fi transformată într-un mijloc de a sprijini și a aduce schimbări pozitive în lumea reală.

Fondurile strânse se vor materializa în pachete trimise către spitalele de copii alese de către creatorii de conținut.

Mihai Buga (OnSpotTV) este unul dintre cei zece streameri oficiali ai acestei competiții, iar donațiile strânse se vor îndrepta către un spital de copii din România, sub forma unui Go-Kart Gamers Outreach (https://gamersoutreach.org/our-programs/project-go-kart/ ).

Și pentru că în fiecare donație se ascunde puterea de a schimba destine, prin accesarea  https://tiltify.com/@onspottv/onspottv-civgive2023 vei putea sprijini acest proiect și vei putea aduce zâmbete pe chipurile copiilor.

Evenimentul poate fi urmărit la adresa: https://twitch.tv/thecivshow

Imagine1