Networking — December 21, 2023 at 5:13 pm

Vantage Towers, pilon esențial în dezvoltarea smart city din România

by

Vantage Towers, unul dintre cei mai importanți operatori europeni de infrastructură, joacă un rol esențial în dezvoltarea orașelor inteligente din România, oferind cea mai bună infrastructură pentru toate procesele de digitalizare și tehnologie.

Ionel Craciun_Vantage Towers„Vantage Towers este încântat să furnizeze infrastructura necesară și soluții de ultimă tehnologie, care reprezintă pilonul de susținere al întregului ecosistem smart. Astfel, contribuim la creșterea susținută a digitalizării și tehnologizării societății românești. În plus, sustenabilitatea se află în centrul strategiei noastre de afaceri, iar toate produsele pe care le dezvoltăm sunt gândite cu o atenție deosebită asupra mediului”, a declarat Ionel Crăciun, Business Development Manager CEE la Vantage Towers România.

Vantage Towers sprijină în mod activ dezvoltarea orașelor inteligente prin soluții avansate de telecomunicații, ajutând la crearea unui viitor mai conectat și mai eficient.

Cu o expertiză ridicată și un know-how bine înrădăcinat în tot ceea ce înseamnă infrastructura de telecomunicații, compania continuă să contribuie la o România mai bine conectată printr-o infrastructură fiabilă, scalabilă și avansată. Ca gazdă neutră, Vantage Towers este pregătită să asigure cât mai mulți chiriași pentru fiecare dintre site-urile sale, asigurând astfel eficiența, conservarea resurselor și reducerea amprentei de carbon.

„Într-o societate în plină dezvoltare digitală și cu potențial considerabil, ținând cont de specialiștii pe care îi are România, dar și de investițiile în acest sector, infrastructura rămâne piesa centrală pe care se poate construi o societate inteligentă. Suntem aici pentru a contribui la această transformare și putem sprijini tot ceea ce înseamnă astăzi acces la internet de mare viteză, comunicare mobilă, dar și dezvoltare IoT și alte soluții inteligente”, a adăugat Ionel Crăciun.

Vantage Towers continuă să investească în dezvoltarea și extinderea infrastructurii rețelelor de telecomunicații din România, formând baza unei comunicații fiabile și de mare viteză în toată țara.

În plus, echipa Vantage Towers pledează activ pentru importanța infrastructurii în modelarea viitorului Smart City al României. De altfel, Ionel Crăciun, Business Development Manager la Vantage Towers, a primit recunoaștere din partea Asociației Române de Smart City (ARSC). După doi ani în care pledează cu pasiune pentru rolul crucial al infrastructurii în modelarea viitorului orașului inteligent al României, echipa Vantage Towers este onorată să aibă portretul său prezentat în Galeria Protagoniștilor.