Hardware — December 28, 2023 at 1:20 pm

ELKO Romania propune cele mai noi plăci video de la SAPPHIRE Technology

by

ELKO Romania, parte a ELKO Group, anunță disponibilitatea pentru România a celor mai noi modele de plăci video SAPPHIRE Technology.

ELKO Sapphire Pure7800XT7700XT SmallÎnființată în 2001, compania SAPPHIRE Technology a devenit rapid unul dintre principalii producători mondiali și un furnizor global de produse grafice inovatoare și plăci de bază. Cu un departament de cercetare și dezvoltare ce a furnizat rezultate avansate, compania a fost selectată de AMD într-o listă selectă de parteneri pentru livrarea produselor bazate pe procesoarele grafice AMD Radeon, adresându-se pasionaților de hardware pentru jocuri și grafică de performanță, precum și o gamă largă de soluții tehnologice încorporate și de produse comerciale pentru grafică.

Volumul pieței globale a plăcilor video a fost evaluat la 20,25 miliarde USD în 2022 și este de așteptat să atingă 155,46 miliarde USD până în 2029, la un CAGR de 33,8%. Creșterea fulminantă este dirijată în mod semnificativ de industria jocurilor. Pe măsură ce tehnologia înglobată în jocuri se modernizează, există o cerere din ce în ce mai mare pentru grafică de bună calitate și imagini realiste. Jucătorii au nevoie de plăci video puternice pentru a-și îmbunătăți experiența de joc, cu un framerate ridicat și o grafică realistă. Progresele continue în tehnologiile grafice alimentează cererea pentru plăci video mai noi și mai puternice. Piața este influențată de evoluția arhitecturii GPU, a proceselor de producție, a tehnologiei de memorie și a optimizării software.

Arhitectură revoluționară, performanțe excelente și componente durabile
Combinând inovația și performanța, SAPPHIRE este un furnizor preferat atât de utilizatorii entuziaști aflați în căutarea performanțelor de afișare grafică, cât și pentru consumatorii obișnuiți. Ultimele plăci grafice SAPPHIRE PURE AMD Radeon™ RX 7800 XT și Radeon™ RX 7700 XT sunt construite pe arhitectura revoluționară AMD RDNA™ 3, care oferă performanțe excelente, fiind special concepute pentru gameri și creatori. Aceste plăci sunt încapsulate într-un capac alb, cu accente de design delicate, realizate cu componente durabile și proiectate cu soluții eficiente de răcire pentru o experiență dinamică de gaming.

ELKO Sapphire PURE photos SmallPlaca grafică SAPPHIRE PURE AMD Radeon™ RX 7800 XT se remarcă cu 60 de unități de calcul și 3840 de procesoare de flux, având un Boost Clock1 de până la 2475 MHz și un Game Clock2 de până la 2169 MHz. De asemenea, vine cu 16GB de memorie GDDR6 de înaltă viteză cu o frecvență de 19.5 Gbps și tehnologie AMD Infinity Cache™ de generația a doua cu 64MB. Placa grafică SAPPHIRE PURE AMD Radeon™ RX 7700 XT dispune de un GPU cu 54 de unități de calcul și 3456 de procesoare de flux, având un Boost Clock de până la 2584 MHz și un Game Clock de până la 2226 MHz. Bucură-te de performanță de vârf cu SAPPHIRE PURE AMD Radeon™ RX 7700 XT, echipată cu 12GB de memorie GDDR6 de înaltă viteză, cu o frecvență de până la 18 Gbps și tehnologie Infinity Cache™ de 48MB. Placa grafică suportă până la 4 porturi de ieșire, inclusiv 2x HDMI 2.1 și 2x Display Port 2.1, cu ieșiri DSC pentru a susține cele mai recente monitoare de pe piață.

Placa de bază a plăcilor grafice SAPPHIRE PURE AMD Radeon™ RX 7800 XT și Radeon™ RX 7700 XT este proiectată să ofere stabilitate, beneficiind de un sistem de alimentare digital cu 14 faze pentru controlul precis al energiei și eficiență excelentă, alături de condensatoare de aluminiu cu polimeri conductivi de înaltă performanță pentru o capacitate stabilă la frecvențe și temperaturi mai ridicate, cu un zgomot de semnal redus. GPU-ul este montat pe o placă de bază din cupru High TG pentru a se potrivi vitezei rapide, nevoii de energie și cerințelor sporite de putere ale GPU-ului și memoriei, asigurând astfel o fiabilitate înaltă a plăcii de bază în timpul funcționării. Plăcile sunt, de asemenea, echipate cu protecție prin siguranțe integrată în circuitul conectorului extern de alimentare PCI-E pentru a se asigura că placa este întotdeauna protejată

NITRO_3440x1440_banner_2022_01De exemplu, seria de plăci video SAPPHIRE NITRO+ a fost proiectată de la zero și maximizează experiența de joc, dispunând de cea mai performantă tehnologie: nuclee alese cu ediție limitată, două moduri de joc TriXX, cele mai bune tehnologii de răcire și multe altele. Cu contur elegant și un stil unic, aceste plăci video au fost concepute pentru a se potrivi oricărei carcase. Dispunând de cea mai recentă arhitectură grafică de la AMD cu NITRO +, utilizatorii vor avea o experiență de joc rapidă și fiabilă, pentru orice joc cu care se delectează.

PULSE_3440x1440_banner_2022_02Indiferent dacă sunt la început de drum în jocurile pe computer sau doresc să extindă performanțele sistemului existent, utilizatorii gamei SAPPHIRE Pulse au la dispoziție tot ce are nevoie un jucător modern. În gama variată de plăci video de înaltă performanță vor găsi soluții adaptate bugetului, toate plăcile video SAPPHIRE PULSE fiind construite pentru a furniza performanța de care aceștia au nevoie pentru a trăi o experiență de joc excelentă în condițiile unui cost atractiv.

De asemenea, SAPPHIRE Technology oferă produse și soluții grafice ce susțin punerea în valoare a performanțelor maxime pentru întreaga gamă de aplicații profesionale 3D destinate utilizatorilor comerciali. Printre acestea se numără seria de produse grafice GPRO pentru Digital Signage și, mai recent, o gamă de accesorii ce include soluția GearBox Thunderbolt™ 3 eGFX, precum și echipamente de tip dongle pe interfețe Thunderbolt™ 3 și USB-C.