Expert IT — January 4, 2024 at 1:56 pm

Richard Teng, CEO Binance: 2023 a fost anul adoptării schimbării; rămânem devotați utilizatorilor

by

Richard Teng, CEO Binance, descrie, în continuare, activitatea din anul 2023 și discută despre planurile de viitor ale companiei.

Richard Teng_photoÎn 2023, nu numai că ne-am menținut poziția de companie robustă și lider al celei mai dinamice industrii din lume – am îndrăznit să adoptăm schimbarea și am devenit mai puternici. O mare parte din problemele noastre istorice din SUA sunt rezolvate, deoarece am ajuns la acorduri cu agențiile de reglementare de acolo.

Binance are cultura, talentul și experiența necesare pentru a deveni o organizație cu adevărat orientată spre conformitate, pe lângă faptul că este axată pe utilizator, structurată și pregătită să conducă industria activelor digitale în noua sa eră.

Încredere tangibilă

Ultimele săptămâni au demonstrat că acestea nu sunt doar vorbe și că utilizatorii noștri au încredere în noi și în viziunea noastră asupra viitorului. În urma anunțării acordurilor din SUA și a schimbării conducerii Binance, intrările nete au fost foarte robuste, în timp ce noi utilizatori au continuat să se înregistreze constant. Până la sfârșitul lunii decembrie, am trecut de pragul de 170 de milioane de utilizatori înregistrați, ceea ce înseamnă o creștere de 30% față de anul trecut. Acțiunile spun mai multe decât cuvintele, iar sprijinul vostru tangibil este extrem de important pentru noi, pe măsură ce deschidem un nou capitol.

Foarte important, am observat o creștere deosebit de puternică a intrărilor care provin de la investitorii instituționali. Consider că acest lucru este o veste fantastică deoarece sugerează că încrederea instituțiilor în Binance și în ecosistemul Web3 mai larg devine mai puternică într-un moment în care participarea instituțională, împreună cu o reglementare clară, este esențială pentru adoptarea în masă a activelor digitale. Anul acesta, am introdus deja inovații interesante – de exemplu, acordul tripartit bancar inovator – care oferă o valoare de neegalat acestei categorii importante de clienți și avem mai multe pregătite pentru anul următor.

Marcarea traseului Web3

Cel mai important angajament al nostru, ca întotdeauna, rămâne față de utilizatorii noștri. Nicio schimbare în conducerea sau administrarea companiei nu poate modifica acest bloc fundamental al ADN-ului Binance: dorința de a dezvolta și de a oferi produse care îmbunătățesc viața oamenilor. Răspunsul la și anticiparea nevoilor utilizatorilor ne-au determinat să participăm la (și adesea să stabilim) unele dintre tendințele cheie care au modelat spațiul activelor digitale în 2023.

Răspunzând cererii tot mai mari de gateway-uri mai sigure și accesibile din lumea Web3, am lansat portofelul nostru Web3, care a devenit un succes instantaneu pentru utilizatori. Ca răspuns la tendința către o experiență socială mai captivantă pe Web3, am restructurat Binance Square, care și-a crescut baza de utilizatori și numărul de creatori activi în acest an și am introdus funcționalitatea de copy trading social.

În 2023, Binance a înregistrat o creștere semnificativă a serviciilor noastre cheie legate de plățile cripto, tranzacționarea P2P și câștiguri, înregistrând progrese constante pe calea către adoptarea în masă a activelor digitale. Numărul de utilizatori Binance Pay activi a crescut cu 20%; platforma P2P a Binance a deservit cu 39% mai mulți utilizatori; Binance Earn a ajutat cu 35% mai mulți oameni să-și pună criptomonedele la treabă. Pentru o imagine de ansamblu cuprinzătoare asupra cifrelor și valorilor care descriu performanța Binance în 2023, puteți citi raportul nostru de sfârșit de an.

Mai presus de toate, am rămas și vom rămâne întotdeauna concentrați asupra securității utilizatorilor și a fondurilor acestora. De la cooperarea cu autoritățile de aplicare a legii la nivel mondial pentru a combate activitatea infracțională în spațiul activelor digitale la desfășurarea de campanii educaționale pentru utilizatori, de la menținerea fondului nostru SAFU (în valoare de 1,2 miliarde USD la sfârșitul anului) la extinderea acoperirii sistemului nostru de dovadă a rezervelor – securitatea și transparența fondurilor dvs. sunt prioritatea principală a Binance.

Planuri pentru viitor

Avem multe motive să începem noul an cu voie bună. Binance își începe noul capitol într-o poziție financiară puternică și ne bucurăm de încrederea comunității noastre globale uimitoare, care se extinde rapid. Această organizație este construită pentru a rezista în timp – nu ani, ci decenii. Desigur, construirea viitorului finanțelor și îmbunătățirea libertății banilor la nivel global reprezintă o cale lungă și anevoioasă, dar suntem pregătiți pentru efortul atent, iterativ și progresiv de care este nevoie. Cu sprijinul ferm al comunității Binance, am dovedit că nu există provocări pe care să nu le putem depăși.

Pe măsură ce avansăm, vom echilibra angajamentul nostru față de trei grupuri cheie. În primul rând, cele mai importante părți interesate: utilizatorii noștri. În al doilea rând, autoritățile de reglementare la nivel mondial, care vor juca un rol din ce în ce mai important în modelarea viitorului industriei noastre și a capacității sale de a realiza potențialul extraordinar al blockchain-ului și al activelor digitale. În cele din urmă, vom pune un accent puternic pe formarea și menținerea parteneriatelor în industrie – suntem cu toții în aceeași barcă, iar construirea unui ecosistem mai puternic se poate realiza cel mai bine prin coordonarea eforturilor noastre și cooperare.

În cele din urmă, aș dori să mulțumesc echipei Binance incredibil de rezistente, dure și motivate de misiune pentru tot ceea ce am realizat în acest an, în ciuda dificultăților. Este o onoare să conduc acest grup unic și divers de profesioniști talentați și dedicați – și o mare plăcere, de asemenea.