Retail / Horeca — January 11, 2024 at 3:06 pm

VTEX, premiat drept cel mai bun portal pentru dezvoltarea interfețelor la DevPortal Awards 2023

by

VTEX ( NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează operațiunile de comerț la nivel global, a fost desemnată câștigătoare la categoria „Best Interface Developer Portal” în cadrul DevPortal Awards 2023. Acest premiu recunoaște angajamentul VTEX de a revoluționa experiența dezvoltatorilor prin abordarea pragmatică a versabilității și subliniază dedicarea VTEX în a consolida comunitatea globală de dezvoltatori.

DEV_VTEX.jpegConcurând împotriva unor giganți din industrie precum Mastercard, Verifone, Deutsche Börse Group și Natura & Co, VTEX a demonstrat capacitatea sa înaltă de expertiză în promovarea colaborativă și competitivă a schimburilor de valori între companii și comunitățile cu care  acestea interacționează.

„Suntem încântați și onorați să fim recunoscuți de către DevPortal Awards pentru realizările noastre la categoria „Best Interface Developer Portal”. La VTEX, credem că o bună documentație tehnică trebuie să meargă dincolo de elementele de bază. Nu este vorba doar despre ceea ce este eficient pentru noi, ci despre a oferi un respect profund pentru comunitatea de developeri care ne înconjoară”, a declarat Bruno Amui, head of Documentatio în cadrul VTEX.

Portalul pentru dezvoltatori VTEX este un hub pentru dezvoltatorii front-end și back-end, oferind o serie cuprinzătoare de resurse pentru integrarea și crearea de soluții versatile pentru comerțul digital. Dispunând de o gamă bogată de peste 2.000 de ghiduri și de o referință API robustă de 753 de endpoint-uri, portalul consolidează o comunitate prosperă de peste 25.000 de developeri activi lunar din peste 40 de țări.

Juriul DevPortal Awards a oferit VTEX recunoaștere pentru designul său elegant, navigarea intuitivă și caracteristicile centrate pe utilizatori.

„VTEX ne-a impresionat cu designul lor curat. Au împachetat o mulțime de informații fără a compromite spațiile libere. Site-ul oferă multe zone de explorat, dar nu se simte înghesuit sau claustrofob. VTEX ne-a încântat cu nota umană a design-ului”, au declarat reprezentanți ai juriului Premiilor DevPortal.

De asemenea, VTEX integrează perfect mecanismele de feedback, oferind utilizatorilor posibilitatea de a sugera modificări prin intermediul GitHub și a încuraja implicarea contributorilor prin prezentarea numelor și a pozelor de profil ale acestora pe fiecare pagină.

Portalul VTEX dedicat developerilor se mândrește cu pagini dinamice și mobile-friendly care acordă prioritate experienței utilizatorilor. Cu un conținut ușor de identificat și o arhitectură informațională bună, acesta simplifică navigarea, oferind puncte de intrare personalizate pentru dezvoltatori în funcție de expertiză și sarcini.

„Suntem mândri să ne desfășurăm activitatea prioritizând utilizatorii noștri, asigurându-ne că totul funcționează în favoarea lor, să funcționeze pentru ei, astfel încât să poată construi experiențe comerciale premium cu platforma flexibilă și completă a VTEX”, a declarat Amui.

Acesta este cel de-al doilea premiu pe care VTEX îl primește în 2023, ceea ce întărește și mai mult angajamentul său față de excelență și inovare continuă. În timp ce VTEX continuă să deschidă drumul ca platformă de comerț pentru companii, premiul reafirmă dedicarea sa pentru promovarea unui ecosistem înfloritor pentru developerii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre VTEX și despre portalul său premiat pentru dezvoltatori, vizitați https://vtex.com/.