Securitate — January 15, 2024 at 8:37 pm

Recunoașteți oamenii după modul în care tastează și atingeți obiectivele Zero Trust

by

Mențineți utilizatorii neautorizați la distanță cu Autentificare Continuă pe toate dispozitivele organizației. ActiveLock autentifică în mod continuu utilizatorii în funcție de modul în care tastează, ajutându-vă să implementați Zero Trust și să vă aliniați compania cu noile cerințe de securitate.

Ce este Zero Trust cu Autentificare Continuă?
u milioane de angajați care lucrează de la distanță, are loc o schimbare de paradigmă în peisajul cibernetic: parola nu mai este suficientă. Autentificarea Continuă a Endpoint-urilor (CEA) îmbrățișează această schimbare, deoarece securizează dispozitivele organizației împotriva accesului neautorizat.

Securitatea înainte
Crede, dar verifică

Se credea că verificarea identității utilizatorului la conectare era suficientă pentru a-i acorda acestuia acces la rețea.

Dar așa cum au arătat recentele încălcări ale securității la Twilio, Uber, Okta și LastPass, parolele nu mai sunt suficiente, deoarece pot fi ușor încălcate sau accesate prin manipulare socială.

Securitatea acum
Niciodată să nu ai încredere, VERIFICĂ ÎNTOTDEAUNA

Un cadru Zero Trust recunoaște că verificarea identității unui utilizator din spatele unui computer al organizației este ineficientă dacă se face doar o dată la conectare sau periodic pe parcursul zilei. Pentru a îndeplini cerințele de zero trust, autentificarea angajaților și a contractanților trebuie să aibă loc în mod continuu în timp ce dispozitivul sau rețeaua sunt accesate.

Screenshot-2024-01-15-at-13.29.28

 

ActiveLock

ActiveLock este o aplicație de autentificare continuă a dispozitivelor terminale construită pentru a proteja dispozitivele organizației împotriva accesului neautorizat.

ActiveLock detectează comportamente de tastare suspecte și blochează orice intrus atunci când un dispozitiv ajunge în mâinile greșite.

Cum autentificarea continuă a dispozitivelor terminale cu ActiveLock vă va ajuta să atingeți încrederea Zero Trust

Construit cu confidențialitate prin design
ActiveLock analizează doar CUM tastează utilizatorii și niciodată CE tastează. Nu este necesară prelucrarea în cloud deoarece niciun date de tastare nu părăsesc computerul.

Ușor de extins pe toate desktop-urile și laptop-urile
Cu integrare simplă și suport dedicat din partea echipei noastre, ActiveLock poate fi extins cu ușurință la nivelul dispozitivelor terminale în organizații mici și mari deopotrivă.

Personalizabil în funcție de preferințele de securitate
În funcție de cât de restrictivă este securitatea dumneavoastră, ActiveLock poate fi setat în trei moduri: Echilibrat, Mai Sigur și Mai Puțin Restrictiv.

Romsym Data este distribuitor autorizat typingdna în România!