Retail / Horeca — January 18, 2024 at 10:37 am

IKEA redefinește antrenamentul de acasă cu noua colecție DAJLIEN

by

IKEA anunță colecția limitată DAJLIEN pentru antrenamentul de acasă, cu 19 produse versatile care încurajează mișcarea în viața de zi cu zi, permițându-le oamenilor să își creeze obiceiuri sănătoase acasă.

Colecția DAJLIEN (1)Ținând cont de provocările legate de activitățile sportive de acasă, IKEA și-a propus să exploreze cum se pot bucura oamenii de antrenamente mai plăcute și mai practice în locuințele lor. Rezultatul este colecția DAJLIEN, menită să ofere antrenamente mai ușoare în orice spațiu pentru ca activitatea fizică să fie accesibilă oricui, în fiecare zi.

Colecția a fost creată pornind de la vizitele realizate de IKEA în locuințe din New York, Chicago, Londra și Shanghai, în urma cărora au fost conturate detalii despre experiențele legate de antrenamentul de acasă. Printre observațiile principale se numără provocările legate de motivație, spațiul limitat, lipsa de timp și disconfortul simțit în timpul antrenamentelor la o sală de sport. În același timp, echipamentele sportive sunt considerate voluminoase și, de multe ori, nu se potrivesc cu decorul casei. Colecția DAJLIEN include produse inteligente și versatile, care pot fi utilizate în diferite moduri pentru a depăși aceste obstacole, permițându-le oamenilor să aibă în continuare un stil de viață activ.

Inspirată de nevoia de soluții multifuncționale care să se integreze perfect în casă, colecția DAJLIEN cuprinde echipamente de antrenament, dar și soluții de depozitare. Multe dintre articolele colecției pot fi folosite atât ca echipamente sportive, cât și ca piese de design practice și elegante.

Colecția DAJLIEN (5)„Nu toată lumea se simte în siguranță sau confortabil în sala de sport, iar acasă ne confruntăm, adesea, cu un spațiu restrâns sau un timp limitat. DAJLIEN s-a născut din dorința de a găsi soluții inteligente care să înlăture aceste limitări și să-i ajute pe oameni să-și creeze un loc plăcut și motivant pentru antrenamente”, spune Sarah Fager, designer la IKEA Suedia. „Ne-am dorit să creăm produse inteligente și frumoase, care să inspire și să redefinească ideea de antrenament drept o activitate zilnică distractivă, ușoară și naturală.”

Mai multă activitate fizică acasă
Colecția DAJLIEN include articole cu detalii și culori subtile, pentru ca acestea să se integreze perfect în casă și să devină în mod natural parte a mediului cotidian. Colecția cuprinde o gamă variată de articole care transformă activitățile zilnice în antrenamente ușoare, precum saltele de gimnastică, un stepper și un set de gantere în formă de inel, toate concepute pentru a fi ușor de folosit, de depozitat și de transportat în deplasare.

Banca DAJLIEN cu spațiu de depozitare, rezistentă și versatilă, este inspirată de echipamentele clasice din sălile de sport și reprezintă punctul central al colecției, oferind un design multifuncțional. Banca include o saltea antialunecare și poate fi folosită pentru diferite exerciții de greutate corporală, servind în același timp drept spațiu de depozitare pentru echipamente sau măsuță practică de cafea.

Colecția DAJLIEN (4)DAJLIEN nu înseamnă numai echipamente sportive, ci și produse de recuperare și relaxare, precum purificatorul de aer, banda pentru yoga, setul de protecție pentru genunchi, mingea pentru masaj și boxa Bluetooth portabilă, toate în nuanțe plăcute și liniștitoare. În plus, colecția oferă mai multe articole de purtat, cum ar fi perechea de papuci sau cele două modele de poncho-uri, ideale pentru relaxarea și starea de bine după antrenament.

DAJLIEN își propune să încurajeze mișcarea și să-i ajute pe oameni să ducă o viață mai activă acasă. Colecția își dorește să aducă împreună stilul de viață activ și confortul de acasă. Astfel, arată cum antrenamentul poate lua diverse forme și că activitățile fizice ușoare se pot desfășura chiar și în spații restrânse.

Explorează colecția DAJLIEN în magazine sau online.