Internet/Telecom — January 18, 2024 at 3:37 pm

realme anunță seria Note

by

La începutul noului an, CEO-ul realme, Sky Li, a dezvăluit o strategie semnificativă printr-o scrisoare deschisă adresată utilizatorilor din întreaga lume. Denumită “Top to Bottom Expansion”, scopul acestei strategii este extinderea portofoliilor de produse pentru a acoperi atât segmentele premium, cât și cele de buget.

Note 50În 2024, realme va readuce seria GT pe piețele de peste ocean, reintrând astfel pe segmentul high-end.  În același timp, realme va lansa noua serie Note, care va reflecta angajamentul companiei față de excelență pe piața smartphone-urilor entry-level.

Fiind producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, realme a prezentat performanțe remarcabile pe piața globală de smartphone-uri în ultimii cinci ani. De data aceasta, cu revenirea seriei GT și lansarea seriei Note, realme este pregătită să avanseze și mai mult pe piața globală a smartphone-urilor.

În scrisoarea deschisă, Sky Li spune:
„Sunt încântat să împărtășesc cu dumneavoastră primele vești ale realme din noul an. Îmi face o imensă plăcere să vă prezint o nouă strategie pentru realme, denumită “Top to Bottom Expansion”, prin care ne extindem portofoliile de produse atât în segmentul premium, cât și în cel de buget. Noua noastră serie Note este poziționată ca “long-lasting value, reflectând angajamentul nostru față de excelență pe piața smartphone-urilor entry-level.

În 2023, nu am lansat  nici un model GT la nivel global și nici nu am intrat pe segmentul de preț sub 100 de dolari. Cred că modelele emblematice ar trebui să construiască brandul, prezentând puterea noastră în materie de tehnologie și inovație, în timp ce seriile entry-level ar trebui să construiască volumul, demonstrând standardele noastre în materie de control al calității și producție. Această mișcare strategică de lansare a seriei realme Note marchează un prim început când depunem mai mult efort în segmentul smartphone-urilor entry-level, completând extinderea completă a portofoliului nostru de produse în toate gamele de prețuri. Obiectivul este de a ne crește cota de piață și de a ne consolida poziția ca unul dintre cele mai importante branduri mainstream la nivel global. În 2024, anticipăm nu numai revenirea seriei GT, ci și lansarea seriei revoluționare Note.

Nașterea seriei Note nu reprezintă doar introducerea unui produs sau o creștere a cotei de piață; este răspunsul nostru la provocări și o așteptare pentru viitor. Credem cu tărie că măreția tehnologiei nu constă doar în inovație, ci și în popularizarea acesteia. Pentru noi, produsele noastre întruchipează visele noastre.

Suntem conștienți de concurența acerbă, însă rămânem fermi în convingerea noastră că produsele excepționale sunt cheia pentru a depăși orice provocare. În acest an entuziasmant, haideți să asistăm împreună la nașterea seriei Note, permițând tinerilor utilizatori din întreaga lume să se bucure de experiențe tehnologice care depășesc așteptările!”