Evenimente — January 23, 2024 at 10:09 am

Konica Minolta anunță multiple lansări pe scena DRUPA 2024

by

Konica Minolta, lider european pe zona echipamentelor de tipar digital color, anunță multiple lansări la evenimentul DRUPA 2024. Cu unul dintre cele mai mari standuri, desfășurat pe două etaje și șase zone interconectate,  compania vine în întâmpinarea clienților și partenerilor săi din industria de tipar, oferindu-le acestora o nouă viziune asupra potențialului pieței, dincolo de afacerea tradițională. Noutățile vor fi prezentate la standul A40-1/A40-6, Hall 8b, Düsseldorf, Germania, începând cu data de 28 mai și până pe 7 iunie, 2024.

drupa 2024Konica Minolta, lider în tehnologie, va expune noi posibilități de tipar în cadrul DRUPA 2024, ilustrând creșterea și extinderea afacerilor din această industrie. Acest lucru va permite clienților și partenerilor săi să se adapteze condițiilor impuse de piață care reprezintă o provocare continuă.

„Odată cu lansările planificate pentru DRUPA 2024, noi,Konica Minolta, în calitate de  lider în tehnologie la nivel global, ne angajăm în susținerea clienților noștri și reevaluăm împreună posibilitățile de dezvoltare, printr-o abordare cooperantă. În cadrul acestui eveniment le vom prezenta vizitatorilor o nouă viziune asupra potențialului pieței de tipar și a posibilităților viitoare de printare, într-o lume în continua schimbare. Expoziția va pune la dispoziție o platformă care va întări poziția noastră de lider pe zona de tipar digital pentru volume medii și mari, ceea ce ne va consolida prezența pe piața de profil”,  a declarat Olaf Lorenz, șeful diviziei internaționale de marketing la Konica Minolta Business Solutions Europa.
Olaf a mai adăugat: „La standul nostru, clienții și partenerii Konica Minolta se vor putea familiariza cu  beneficiile transformării digitale a producției de tipar și vor lua parte la inovațiile care duc spre automatizarea sustenabilă a Industriei 5.0.”

Tot în cadrul DRUPA 2024, Konica Minolta și MGI vor acorda o atenție deosebită producției de etichete, ambalaje și înfrumusețării acestora și vor demonstra utilizarea eficientă a automatizării tiparului digital și a fluxurilor de producție end-to-end, precum și a soluțiilor software de clasă mondială.