Networking — January 29, 2024 at 3:12 pm

Cameră PTZ cu rezoluție de 4 MP și zoom 10x

by

Axis Communications anunță lansarea unei camere PTZ care asigură o calitate excelentă a imaginii la rezoluție de 4 MP, cu zoom optic de 10x. Camera este compatibilă cu toate suporturile PTZ oferite de Axis, putând fi montată atât în interior, cât și în aer liber.

m5526 (1)AXIS M5526-E este echipată cu o funcție de panoramare continuă la 360° și zoom optic de 10x, pentru imagini de ansamblu și detalii mărite. Datorită funcției de focalizare automată, dispozitivul asigură imagini clare și detaliate – de fiecare dată. De asemenea, funcția de zi/noapte asigură înregistrări video în alb-negru de înaltă calitate, având o sensibilitate îmbunătățită chiar și în condiții de luminozitate redusă.

Aceasta include trei profiluri ale scenei (interior, exterior și criminalistic), cu diferite setări ale imaginii care sunt optimizate pentru a se potrivi scenariilor specifice. În plus, funcția de mascare pentru protejarea confidențialității face posibilă pixelarea unor zone întregi, cum ar fi o proprietate învecinată.

m5526 (2)Această cameră PTZ puternică are la bază cipul ARTPEC-8 și include o unitate de procesare cu învățare profundă (DLPU) care asigură capacități de procesare și stocare îmbunătățite. Totodată, aplicația AXIS Object Analytics poate detecta și clasifica persoanele, vehiculele și tipurile de vehicule – totul în funcție de nevoile specifice.

Caracteristicile principale includ:
– Rezoluție de 4 MP și zoom optic de 10x;
– Panoramare continuă la 360°;
– Suport pentru sisteme de analiză cu învățare profundă;
– Design compact;
– 24 V cu conectivitate audio și I/O

Această cameră accesibilă dispune de conectivitate audio și I/O care face posibilă integrarea de echipamente periferice, de exemplu, un microfon.
Camera va fi disponibilă prin intermediul rețelelor de distribuție Axis începând din primul trimestru al anului 2024.