Foto-Video-Audio — January 30, 2024 at 12:42 pm

BANG & OLUFSEN și SCUDERIA FERRARI își reînnoiesc parteneriatul

by

După un sezon palpitant de Formula 1, Bang & Olufsen anunță continuarea parteneriatului cu Scuderia Ferrari pentru sezoanele 2024 și 2025.

Imagine1

Marca Bang & Olufsen va apărea din nou pe mașinile Ferrari de F1, iar compania va continua să lucreze îndeaproape cu echipa din Maranello pentru a crea momente audio captivante pe circuit și în magazinele Bang & Olufsen din întreaga lume. În sezonul 2023, Bang & Olufsen a găzduit o serie de evenimente de succes, arătând modul în care portofoliul producătorului de televizoare și boxe de lux oferă cea mai puternică și captivantă experiență de vizionare în afara circuitului, pentru fanii Formulei 1.

Parteneriatul Bang & Olufsen cu Scuderia Ferrari transcende colaborarea cu divizia de racing, iar în 2024 cele două mărci vor continua să încânte clienții cu lansarea de produse în ediție specială.

Kristian Teär, CEO Bang & Olufsen, este entuziasmat de ceea ce va aduce sezonul 2024:
„Ne dorim să dezvoltăm acest parteneriat și mai mult în sezonul viitor. La fel ca Ferrari, ne mândrim cu o istorie de performanțe la cel mai înalt nivel, de inovație și măiestrie excepțională. În ultimul an, le-am prezentat iubitorilor mărcii Ferrari și comunității de Formula 1 momentele captivante pe care produsele noastre le pot oferi și vom continua să colaborăm pentru a crea și mai multe clipe magice”.

Lorenzo Giorgetti, Chief Revenue Officer Ferrari, adaugă: „Cu un partener excelent precum Bang & Olufsen, putem continua să le oferim oaspeților noștri de la Grands Prix o experiență imersivă de primă clasă. La fel ca noi, Bang & Olufsen crede în cercetarea tehnologică constantă, în pasiunea pentru lucrurile frumoase și are Imboldul continuu de a inova. Sunt încrezător că, în următorii ani, vom profita la maximum de reînnoirea parteneriatului nostru, prin crearea de oportunități de care vor beneficia ambele companii.”

Imagine2