Evenimente — January 30, 2024 at 10:34 am

Epson revoluționează domeniul proiectoarelor

by

Epson va prezenta gama completă de proiectoare și tehnologii în cadrul evenimentului ISE, din Barcelona, în perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2024. Epson își va folosi tehnologia care l-a propulsat ca lider în industrie pen-tru a evidenția potențialul proiectoarelor într-o varietate de situații ce includ: arta și diver-tismentul, educația, mediul corporatist, retail, agrement și cultura.

image001Vizitatorii standului Epson de la ISE pot experimenta cea mai recentă soluţie de proiecție – o umbrelă uriașă care se deschide într-o cascadă de culori vii, pentru celebrarea festivalurilor din întreaga lume.

Epson va prezenta cel mai mic și mai ușor proiector 4K de 20.000 de lumeni din lume. Lansat la începutul anului 2023, EB-PQ2220B este dotat cu tehnologii Epson de ultimă gene-rație și folosește aceeași gamă de lentile interschimbabile de calitate 4K, la fel ca seria pre-cedentă EB-PU.

În parteneriat cu Purple Digital Storytelling, Epson va demonstra potențialul proiectoarelor într-o gamă largă de activități profesionale, de la showroom-uri digitale și prezentări de vânzări, până la training de produse, instruirea angajaților și conferințe cu mulți participanți.

Epson va organiza, de asemenea, și o demonstrație a Microsoft Teams Front Row, prezentând configurații inovatoare pentru întâlniri hibride, care îi fac pe participanții online să aibă o experienţă aproapiată de cea a participanţilor prezenți în sala de meeting, datorită proiectoarelor Epson 4K. Deși noile proiectoare prezente la ISE au tehnologii compexe, ele se pot adapta companiilor, indiferent de mărimea lor, întrucât există un format XL pentru businessurile mari, dar și un format mic pentru companiile cu grupuri de lucru medii și mici.

Sistemul propriu de predare interactivă este o soluție completă, autonomă, care include trei dintre proiectoarele noastre inovatoare, EB-770Fi. Acestea oferă posibilități infinite de predare interactivă, într-un mod cu totul nou, care nu poate fi replicat de display-urile interactive.

Epson va prezenta și gama de lentile pentru proiectoarele sale, ce include seria extinsă de lentile flexibile, versatile și interschimbabile. Epson oferă o compatibilitate de neegalat a lentilelor cu o gamă de obiective de calitate 4K disponibilă pentru proiectoarele cu lumino-zitate de la 6.000 la 20.000 de lumeni.