NEWS — February 13, 2024 at 3:42 pm

Broadcom primeşte o evidenţiere de la Forrester

by

Divizia pentru utilizatorii finali a companiei Broadcom a anunţat recent că firma de cercetare de piaţă Forrester a evidenţiat oferta proprie ca fiind lider de profil.

Workspace ONESoluţia Workspace ONE a fost evaluată printre soluţiile de la nouă vendori de soluţii unified endpoint management, iar conform raportului Forrester, „VMware (actualmente în portofoliul Broadcom) continuă să menţină un echilibru foarte bune între DEX, management şi securitate.

„Continuăm să aducem inovaţii revoluţionare soluţiei Workspace ONE ca să furnizăm cea mai completă platformă Anywhere Workspace care să permită clienţilor să suporte complexităţilor crescânde ale muncii hibride”, a spus Shankar Iyer, senior vice president şi general manager, End-User Computing Division, Broadcom. „Suntem bucuroşi că am fost numiţi ca lider în cadrul raportului Forrester. Pentru noi, această recunoaştere validează viziunea şi angajamentul nostru legate de asigurarea unui loc de muncă securizat şi fluid de pe orice dispozitiv şi din orice locaţie.”

Conform raportului Forrester Wave™, „Workspace ONE se dovedeşte din nou un jucător de top pe piaţa UEM. VMware a continuat să inoveze, lansând noi caracteristici de generaţie următoare precum analiza ghidată cauză-efect şi managementul accesului angajaţilor din frontline. De asemenea, şi-a reorchestrat întreaga platformă ca serviciu cloud-native.

Oriunde Workspace furnizează actualmente forţei de muncă distribuite experienţe securizate, lipsite de probleme şi permite echipelor IT controlul asupra instalărilor diversificate de dispozitive din organizaţii. Ca parte a acestei platforme, organizaţiile dispun de instrumentele necesare simplificării fluxurilor de lucru IT, întăririi securităţii şi îmbunătăţirii eficienţei globale.

Broadcom este unul dintre cei mai mari furnizori de software de management IT la nivel mondial, iar soluțiile sale sunt distribuite în România de compania SolvIT Networks.