Business — February 19, 2024 at 10:00 am

Huawei România se află printre cei mai buni angajatori de pe piața locală și europeană și în 2024

by

Huawei România se află printre cei mai buni angajatori de pe piața locală și europeană , în cadrul Top Employers 2024, care analizează calitatea mediului de lucru oferit angajaților și oportunitățile existente de dezvoltare personală și profesională a acestora.

Imagine1Pentru a obține această certificare, compania a obținut calificativ pozitiv la 6 domenii principale de resurse umane, inclusiv subiecte legate de strategia de personal, mediul de lucru, achiziția de talente, învățare și dezvoltare, retenția angajaților, diversitate etc.

După finalizarea sondajului online care a cuprins 252 de întrebări și peste 18 evaluări online, 16 țări din Europa în care Huawei activează au fost recunoscute ca Angajator de Top 2024, inclusiv Austria, Belgia, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Irlanda, Portugalia, Polonia, România, Spania, Elveția, Suedia, Marea Britanie (ordonate alfabetic).

Compania este recunscută pentru a doua oară drept angajator de top în România și a cincea oară consecutiv în Europa, fapt care demonstrează că Huawei prioritizează dezvoltarea și bunăstarea angajaților, prin programe extinse de instruire pentru a ajuta angajații să-și îmbunătățească abilitățile și să rămână la curent cu cele mai recente tendințe tehnologice.

„Este o reală onoare să fim certificați pentru a doua oară consecutiv în România cu distincția Angajator de Top. Acest lucru indică faptul că, dincolo de crearea de  soluții inovatoare în domeniul tehnologiei, Huawei recunoaște importanța adoptării unui set coerent de politici și practici de resurse umane centrate pe oameni și dezvoltarea acestora. Facem o prioritate din a asculta vocea angajaților pentru a rămâne relevanți pentru ei în ceea ce privește aspirațiile, oportunitățile de învățare și creșterea în carieră. La Huawei ne concentrăm pe promovarea unui mediu de lucru favorabil, în care talentul, inițiativa și atitudinea responsabilă sunt apreciate și stimulate, iar angajații își pot fructifica întregul potențial.
Susținem, de asemenea, integritatea, diversitatea și incluziunea, oferind tuturor angajaților oportunități egale de a crește în cadrul companiei. Inițiativele noastre din România și de la nivel global reflectă dedicarea continuă în a promova un mediu de lucru fidel valorilor noastre, axat pe reflecție și deschis comunicării. Astfel susținem un cadru sigur, de încredere și respect, în care angajații noștri pot prospera atât personal, cât și profesional”, a declarat Veronica Cristea-Nanu – Senior HR Manager & Business Partner, Huawei Romania.

Institutul Top Employers este autoritatea globală de certificare a condițiilor excepționale de muncă oferite angajaților, ajutând astfel la accelerarea bunelor practici pentru a îmbogăți universul muncii. Prin programul de certificare al institutului Top Employers, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute ca angajator preferat. Institutul a fost înființat în urmă cu peste 30 de ani, iar anul acesta a certificat 2.300 de organizații din 122 de țări/regiuni. Împreună, angajatorii certificați au un impact pozitiv asupra vieții a peste 9.000.000 de angajați din întreaga lume.