Cloud Computing / Edge — February 23, 2024 at 1:35 pm

Brinel propune pieţei o soluţie eficientă pentru lucrul de la distanţă

by

Botezată ARAM (Azure Remote Access Management – Managementul Accesului de la Distanţă prin Azure), soluţia propusă de Brinel este construită pe baza platformei cloud Microsoft Azure şi oferă conexiuni multiple la clienţi multipli, ţintind obiectivul de a avea un timp lunar de uptime de 99,9%.

Cloud computing technologyConform echipei Brinel care a lucrat la dezvoltarea soluţiei în timpul pandemiei Covid-19, necesitatea ei a apărut atât datorită constrângerilor sanitare, care au impus lucrul de la distanţă, cât şi nevoii de conformitate cu prevederile GDPR. Ca atare, soluţia asigură protecţia datelor clienţilor faţă de potenţiale probleme de securitate şi faţă de atacuri malware, simultan cu protejarea datelor şi reţelelor furnizorului de servicii.

Conform datelor oferite de Brinel, firma clujeană a obţinut competenţa avansată Windows Server and SQL Server Migration to Microsoft Azure, fiind primul partener din România care reuşeşte să îndeplinească criteriile extrem de stricte Microsoft care definesc această categorie de servicii. La nivel mondial, din peste 400.000 de parteneri care oferă produse şi servicii Microsoft doar 189 de companii deţin această compentenţă.

Aplicaţia dezvoltată de BRINEL se adresează companiilor globale care asigură servicii IT în domeniile producţie, financiar-bancar, sănătate şi din sectorul public cu nevoi de securitate crescută şi cu cerinţe majore de conformitate cu regulamentele şi cu prevederile GDPR.

Fiind ideală pentru companii care necesită acces de la distanţă la reţelele clienţilor fără compromiterea securităţii şi datelor, soluţia ARAM oferă o modalitate facilă de colaborare neîntreruptă, oriunde ar fi localizaţi furnizorul şi partenerii acestuia.

Brinel este partener Microsoft de 25 ani, având experienţă în proiecte complexe de infrastructură IT bazate pe tehnologia Microsoft, inclusiv migrare la Microsoft Azure şi Microsoft 365. Compania face parte, din anul 2019, din grupul francez SNEF.