Securitate — February 23, 2024 at 9:57 am

Păstrați sistemele funcționale la eficiență maximă și clienții dumneavoastră fericiți cu Faronics

by

Reduceți costurile IT și creșteți productivitatea.

De foarte multe ori instituțiile financiare sunt puse în fața unui proiect de conversie care implică schimbarea tuturor sistemelor, transferul tuturor datelor clienților și efectuarea unei revizuiri complete a infrastructurii IT. Echipa IT știe că intervalul de timp necesar pentru finalizarea proiectului este imens și le va afecta capacitatea de a dedica suficient timp îndatoririlor de zi cu zi și rezolvarea incidentelor.

În plus față de timpul necesar pentru proiectul de conversie, departamentul IT căută modalități de a minimiza pierderile de productivitate ale angajaților care apar atunci când calculatoarele sunt compromise. Nu au nicio modalitate de a determina că o stație de lucru este compromisă decât după ce problema apare și necesită depanare.

Într-un astfel de proiect echipele IT au nevoie de ajutor suplimentar și aveau nevoie de el rapid.

Faronics Deep Freeze este soluția

Soluția pentru repornire și restaurare, pentru gestionarea și protejarea stațiilor de lucru.

Faronics Deep Freeze face stația de lucru indestructibilă. Deep Freeze oferă protecție de ultimă generație păstrând configurarea și setările dorite ale calculatorului. De fiecare dată când repornești computerul, Deep Freeze restaurează computerul la configurația inițială.

Deep Freeze utilizează tehnologie patentată pentru a redirecționa informațiile care sunt scrise pe hard disk către o tabelă de alocare, lăsând datele originale intacte. Informațiile redirecționate în tabela de alocare nu mai sunt referențiate odată ce computerul este repornit, restaurând astfel computerul la starea sa originală, până la ultimul byte.

Screenshot-2024-01-16-at-13.21.05

REDUCEREA INCIDENTELOR IT CU 63%

Deep Freeze asigură recuperarea a 100% a stațiilor de lucru la fiecare repornire. Clienții raportează o reducere medie de 63% a incidentelor raportate către departamentul IT.

PREVENIREA ABATERILOR DE CONFIGURAȚIE

Împiedicați computerele să se abată de la configurațiile lor de bază, permițând totuși utilizatorilor să-și salveze munca.

ATINGEREA CONFORMITĂȚII CU REGULILE DE LICENȚIERE

Deep Freeze elimină toate programele instalate fără autorizația dvs. printr-o singură repornire, ajutând organizația să atingă conformitatea cu reglementările de licențiere.

COMPLET NON-RESTRICTIV

Oferiți utilizatorilor acces nelimitat, împiedicând în același timp modificările permanente de configurare.

ELIMINARE AMENINȚĂRI ZERO-DAY

Deep Freeze oferă o modalitate simplă și eficientă de a elimina toate modificările maligne aduse sistemului dvs., inclusiv amenințările zero-day.

AUTONOMIZAREA UTILIZATORILOR FINALI

Minimizați dependența de personalul IT pentru probleme triviale, permițându-le să se concentreze pe sarcini mai importante.

Fondată în 1996, Faronics își are sediul în Vancouver, Columbia Britanică, și este o companie privată cu aproape 30,000 de clienți unici care utilizează peste 10 milioane de licențe în peste 150 de țări. Faronics are o istorie de furnizare a unei valori excelente clienților, comercializând direct și prin parteneri de canal pentru a îmbunătăți relațiile existente, prezența locală și serviciile adăugate.

Treceți printr-un proces de conversie? Doriți să eficientizați timpul și activitatea în departamentul IT și nu numai?

Contactați echipa Romsym Data pentru a vă putea ajuta!

Romsym Data este partener autorizat Faronics în România!