Constructii/Imobiliare, Evenimente — February 26, 2024 at 3:07 pm

Prima ediție a evenimentului Romanian PropTech Awards

by

PropTech România a lansat prima ediție a Romanian PropTech Awards, un eveniment care își propune să premieze excelența în dezvoltarea de soluții și produse inovatoare pentru industria de real estate.

Romanian Proptech Awards 2024Evenimentul va avea loc pe 7 martie la Stup (Calea Șerban Vodă 206, București) și vizează persoanele, organizațiile și start-up-urile românești care se remarcă prin inovație, creativitate și excelență în valorificarea tehnologiei pentru transformarea sustenabilă a industriei imobiliare. Această inițiativă își extinde invitația și către companiile din domeniul imobiliar care sunt în căutarea de soluții inovatoare pentru optimizarea afacerilor lor.

Cu prilejul acestui eveniment, PropTech România va face public The Romanian PropTech Map, primul raport de piață cuprinzător care mapează start-up-urile și produsele de tehnologie digitală proptech românești pentru a oferi o perspectivă mai elaborată a pieței de profil. Raportul elaborat împreună cu Activize, partenerul de startup market intelligence, se va concentra pe soluții de management imobiliar, piețe de profil, digitalizarea spațiilor cu realitate augmentată/virtuală, tehnologii în construcții și alte domenii conexe și va fi disponibil atât jucătorilor din industrie, cât și investitorilor străini și fondurilor de investiții interesate de aceasta verticală.

Ciprian Pasca_President & Founder Proptech RomaniaCiprian Pașca, Președinte și Fondator Proptech România: „Romanian PropTech Awards este un pas firesc pe care îl facem, după ce în ultimii ani ne-am concentrat atenția în a devolta un ecosistem care să impulsioneze inovațiile locale în domeniul real estate și să susțină cele mai promițătoare afaceri antreprenoriale de profil prin expertiză și acces la mentori și parteneri de afaceri. Ceea ce ne propunem în continuare este să propulsăm start-up-urile locale proptech la nivel local și internațional, dar și să contribuim la profesionalizarea acestui dumeniu.”

Romanian PropTech Awards face parte din proiectul Proptech New Horizons, ce cuprinde o serie de evenimente semnate de PropTech România,  cu scopul strategic de a dezvolta, susține și promova industria românească de proptech.

În continuarea evenimentului Romanian Proptech Awards și lansării raportului The Romanian Protech Map, start-up-urile românești sunt invitate să se alăture delegației PropTech România la MIPIM 2024, care va avea loc între 12 și 15 martie în Cannes, Franța. Înregistrarea pentru aceste evenimente și mai multe informații sunt disponibile oficial pe pagina Proptech New Horizons.