Networking — February 29, 2024 at 12:31 pm

KVM ATEN Boundless CM1942 – recunoscut printre cele mai bune modele mobile

by

ATEN International, furnizor mondial de top în soluții de conectivitate KVM, AV/IT și sisteme complete de administrare, anunță acordarea recunoașterii CNET Korea Editors’ Choise Award pentru produsul CM1942 4K DisplayPort Dual Display Mini-Matrix Boundless KVM Switch.

CM1942_CNET Korea Editors Choice AwardsProdusul ATEN KVM Boundless CM1942 4K DisplayPort Dual Display Mini-Matrix a primit premiul CNET Korea Editors’ Choise la categoria ”Best Mobile”, un premiu prestigios oferit anual de CNET Korea, publicație importantă specializată pe IT. KVM ATEN CM1942 Boundless revoluționează fluxurile de lucru multitasking, oferind un switch KVM matrice avantgardist, care facilitează comutare KVM, flexibil și fără limite între două computere/afișaje, maximizând eficiența unei stații de lucru.

Premiul CNET Korea Editors’ Choice este o distincție anuală oferită de filiala coreeană a CNET, care are sediul în California, SUA. Acest premiu acoperă toate categoriile IT, iar CNET Korea este cunoscut pentru articolele sale cuprinzătoare și analizele comparative ale produselor electronice. 25 de produse au fost selectate în 2023 CNET Korea Editors’ Choice Award, pe baza unor criterii precum: inovație, design, raport calitate-preț, respectarea mediului și valoarea mărcii. Aceste produse au cuprins diferite categorii, inclusiv computere, home entertainment și mobil, prezentând mărci notabile precum: Samsung, Apple, Western Digital și Epson. CNET Korea subliniază că aceste selecții sunt făcute de jurnaliști pe baza recenziilor live ale produselor, reflectând aprecierea lor autentică pentru produse.

ATEN CM1942 este un switch KVM Mini-Matrix Boundless DisplayPort 4K cu 2 porturi, conceput pentru a îmbunătăți operațiunile desktop cu conectivitate la două computere DisplayPort și două afișaje HDMI. Acesta oferă o experiență de utilizator remarcabilă, cu îmbunătățiri pe partea de audiovizual excepționale de nivel 4K. Echipamentul oferă acces instantaneu la două computere DisplayPort și două periferice USB 3.1 Gen 1 de la o singură consolă USB/HDMI. Acceptă două moduri de funcționare: Modul Single PC și Modul Dual PC, oferind flexibilitate de afișare a conținutului. CM1942 dispune de Boundless Switching pentru mișcarea ușoară a cursorului între ecrane și un mod Audio Mixer pentru ieșire audio mixtă de la ambele computere. Încorporând partajarea rapidă a datelor periferice, un mixer audio, eficiență pe mai multe ecrane și agilitate pentru desktop, CM1942 propune un flux de lucru desktop productiv și simplificat, ideal pentru sarcini desktop și de lucru care se desfășoară în colaborare pe partea de finanțe, design, inginerie sau scenarii de birou la domiciliu.

Caracteristicile unice ale CM1942 includ:

• Performanță audiovizuală 4K excepțională.
• Setare Dual-Display pentru a facilita comutarea matricei KVM, cu opțiuni pentru Modul Single PC și Modul Dual PC.
• Switch intuitiv fără limitări pentru a accelera operațiunile desktop.
• Modul mixer audio pentru a îmbunătăți conștientizarea situațiilor.
• Opțiuni flexibile de switch ale portului, inclusiv butoane, taste rapide, mouse și selector de porturi la distanță.

Pentru mai multe informații despre ATEN CM1942 4K DisplayPort Dual Display Mini-Matrix Boundless KVM Switch, vă rugăm să vizitați următorul link: Aici