Securitate — March 1, 2024 at 12:58 pm

Securitate digitală în fiecare zi: Kaspersky a prezentat un ecosistem cuprinzător de securitate cibernetică

by

Kaspersky a participat la Mobile World Congress 2024 (MWC) din Barcelona, Spania, cu un ecosistem complex și scalabil reunind cele mai testate produse de securitate cibernetică pentru business, inclusiv o serie de premiere, alături de soluții Cyber Immune – sisteme IT inovatoare viitoare, cu caracteristici de securitate încorporate.

1Pe măsură ce tot mai mulți consumatori și companii mari investesc sau adoptă dispozitive, rețele, platforme, tehnologii și sisteme interconectate, expunerea potențială la riscuri, amenințări și atacuri cibernetice înnăscute crește. Menținerea integrității acestor rețele și infrastructuri, protejând în același timp datele relevante, este esențială. Având în vedere acest lucru, Kaspersky a participat la unul dintre cele mai importante evenimente de conectivitate din lume pentru a ajuta industria să adopte o politică de securitate cibernetică puternică și să-și îmbunătățească rezistența la riscuri și atacuri.

Kaspersky, a prezentat portofoliul de produse pentru business, inclusiv cele mai recent lansate: Kaspersky Container Security, Kaspersky SD-WAN și soluția de securitate Extended Detection and Response (XDR) de la Kaspersky.

Alături de acestea, Kaspersky a prezentat și abordarea Cyber Immunity, regândind securitatea cibernetică convențională și oferind soluții IT cu protecție încorporată. Acestea vor include produse operate de Kaspersky OS destinate să protejeze industria IoT, industria auto și spațiile de lucru la distanță.

Oferta companiei pentru operatorii de telefonie mobilă, operatorii broadband, fintech, asigurări și alți parteneri axați pe servicii pentru consumatori include o gamă de produse dedicate, care oferă protecție completă pentru utilizatorii vieții digitale, acoperind dispozitivele endpoint, precum și casele inteligente și care cuprinde trei planuri de abonament – Kaspersky Standard, Kaspersky Plus and Kaspersky Premium. Recent, Kaspersky Standard, planul principal al portofoliului pentru utilizatori individuali Kaspersky, a fost distins cu premiul „Produsul anului” de către AV-Comparatives, un important institut independent de testare.