NEWS — March 4, 2024 at 3:56 pm

Huawei lansează soluția Smart Classroom 3.0

by

Compania a lansat Smart Classroom 3.0 la Mobile World Congress (MWC) Barcelona 2024, soluția care dispune de funcții îmbunătățite de analiză a predării cu ajutorul AI și creează un mediu de predare inteligent și interactiv în care lectorii pot întreprinde metode de predare noi și interesante.

Huawei Smart Classroom 3.0 Solution LaunchWind Li, CEO al Global Public Sector BU, Huawei, a declarat: „Crescând în era internetului ca nativi digitali, avem o înclinație naturală spre utilizarea ITC. Educația modernă tinde spre crearea unui ecosistem educațional digital și inteligent, îmbunătățirea gradului de alfabetizare digitală atât a profesorilor, cât și a elevilor și încurajarea talentelor inovatoare pentru viitor. Huawei colaborează cu parteneri din industrie pentru a construi o bază digitală pentru educație, utilizând cloud computing, AI și big data”.

Pe măsură ce următoarea generație de soluții ICT începe să fie integrată în diferite arii ale domeniului educației, se realizează tranziția de la digital la inteligent. Prin valorificarea avantajelor AI, putem promova metode de predare personalizate și differentiate.

Potrivit lui Frank Huang, expert în soluții educaționale al Global Public Sector BU, Huawei: „Prin tehnologii precum AI și cloud computing, Smart Classroom creează un sistem inteligent de predare care permite predarea flexibilă, personalizată”. Soluția Huawei Smart Classroom 3.0 utilizează modele de educație AI pentru a analiza și prelua în mod inteligent conținutul important al cursurilor.

Huawei Smart Classroom, sprijină organizațiile de pretutindeni care activează în domeniul educației să construiască un nou ecosistem inteligent de predare. Compania a contribuit, alături de Ministerul Educației din Serbia, la construirea de săli de clasă inteligente în peste 200 de școli. Universitatea Ningxia din China a încheiat, de asemenea, un parteneriat cu Huawei pentru a crea un ecosistem intelligent și integrat de predare, contribuind la construirea a 300 de săli de curs.

Huawei se angajează să inoveze continuu și să dezvolte soluții ccu aplicabilitate în educație, promovând implementarea tehnologiilor inteligente și accesul universal la educație. Până acum, compania a deservit peste 5.000 de ministere ale educației, organizații de management educațional, colegii, universități și institute de cercetare din peste 120 de țări și regiuni din lume.

Mai multe informații: https://e.huawei.com/en/industries/education