Evenimente — March 5, 2024 at 11:27 am

Cel mai important eveniment de cybersecurity din Transilvania, relansat la mijlocul lui martie la Cluj-Napoca

by

CLUJ CONNECTING DAY, unul dintre cele mai așteptate evenimente de IT din regiune, organizat de BRINEL și CISCO, revine, cu a 5-a ediție, în 19 martie 2024 și aduce în prim-plan trendurile tehnologice în AI și securitate cibernetică, modernizarea infrastructurii și adaptarea facilă la noul mod de lucru hibrid, precum și modalități de a asigura complianța NIS 2 și noutăți legate de protecția datelor și transformare digitală.

poza_articol_ccd2024Agenda include atât dezbateri asupra celor mai recente tendințe din industrie, cât și sesiuni demonstrative și întâlniri de discuții din dorința de a le oferi celor peste 100 de participanți informații complete care să permită companiilor să ia cele mai bune decizii în ceea ce privește adopția noilor tehnologii. Evenimentul va fi deschis de Andrei Savin, General Manager BRINEL și Dorin Pena, Managing Director CISCO și va avea mai multe paneluri prezentate de specialiștii celor doi parteneri, dar și invitați din cadrul companiilor care au inovat, integrând noi soluții.

De ce să participați?

Soluțiile de securitate cibernetică propuse de BRINEL și CISCO oferă protecție cuprinzătoare pentru informațiile și activele sensibile ale companiei dvs.

În plus, într-o eră definită de interconectivitatea digitală și progresul tehnologic, integrarea Inteligenței Artificiale (AI) și a securității cibernetice stă în fruntea protejării peisajului digital. Organizațiile trebuie să găsească un echilibru între valorificarea inovațiilor conduse de AI și reducerea riscurilor asociate.
Evenimentul își propune să răspundă acestei provocări și să ghideze companiile pentru a beneficia de scalabilitatea și mobilitatea tehnologiei Cloud menținând în continuare un grad înalt de securitate sporită.

CLUJ CONNECTING DAY, eveniment de tradiție pentru IT-ul clujean

Conceptul CLUJ CONNECTING DAY a fost lansat în 2016 și a reprezentat încă de la început locul unde tehnologia propune businessului noi resurse de creștere și inovație. Evenimentul a cumulat în edițiile anterioare 40 de speakeri, 12 sesiuni tehnice, 1.000 de participanți și 600 de companii.