Evenimente — March 5, 2024 at 12:00 pm

Dyson Airstrait a dat tonul inovației la Paris Fashion Week 2024

by

Dyson Airstrait a dat tonul inovației la Paris Fashion Week 2024. Cu ocazia cunoscutului eveniment, Dyson a sărbătorit lansarea aparatului de îndreptat părul Dyson Airstrait pe piețele din Europa și Orientul Mijlociu, alături de reprezentanți ai presei internaționale și de lideri de opinie importanți.

PARIS, FRANCE - FEBRUARY 28: A general view of the Dyson Airstrait Paris Launch at La Gaite Lyrique on February 28, 2024 in Paris, France. (Photo by Julien M. Hekimian/Getty Images for Dyson)

Dyson a găzduit la evenimentul desfășurat în clădirea istorică, La Gaîté Lyrique, la origine un teatru datând din 1862, un mix de celebrități, creatori de conținut din industria frumuseții, dar și iubitoare de modă și reprezentanți ai presei internaționale. România s-a remarcat printr-o delegație unică, formată din utilizatoare active ale produselor de îngrijire a părului Dyson, care au reprezentat țara, participând la activitățile organizate de brand și făcând schimb de experiență cu ceilalți invitați internaționali. Din delegația Dyson Romania au făcut parte și: cunoscuta cântăreață Ami (Andreea Ioana Molodvan), creatoarea de conținut Maria Zvinca.

James Dyson a prezentat pasionaților de frumusețe din întreaga lume aparatul de îndreptat părul, Dyson Airstrait™, conceput pentru a usca și îndrepta părul umed și uscat, fără a folosi plăci fierbinți sau căldură extremă, ci doar flux de aer. Astfel, invitații au putut observa cu ușurință în timpul demonstrației susținute de James Dyson cu Dyson Airstrait, cum părul este îndreptat și uscat, în același timp, menținând sănătatea firului de păr și reducând timpul de coafare.

Dyson nu încetează să surprindă prin tehnologie inovatoare. Astfel că James Dyson a prezentat participanților la eveniment cel mai recent dispozitiv în materie de înfrumusețare, Dyson Supersonic r™, unul dintre cele mai mici și mai puternice uscătoare de păr din lume, care utilizează o tehnologie unică și inovatoare de încălzire, motor și software pentru a obține o coafare precisă și finisaje profesionale.

Dyson Airstrait Paris Launch - ReportageCei prezenți au fost invitați să testeze tehnologiile de înfrumusețare Dyson sub îndrumarea ambasadorilor Dyson globali, Matthew Collins, Larry King și Dylan Bradshaw.

Dyson are o relație de lungă durată cu Parisul, deschizând primul său magazin de prezentare în 1997, în arondismentul 8. De atunci, parizienii au îmbrățișat inovațiile Dyson pe piața franceză. Dyson este lider nu numai pe piața uscătoarelor de păr și al aparatelor de coafat, ci și în domeniul aspiratoarelor. În semn de omagiu adus orașului gazdă, Dyson a colaborat cu celebrul studio fotografic francez Studio Harcourt, un studio istoric, lansat în 1933 de Cosette Harcourt. Împreună, Dyson și Harcourt au capturat și curatoriat o colecție unică de fotografii; look-uri iconice din arhivele pariziene, recreate cu ajutorul noului aparat de îndreptat părul Dyson Airstrait™ ,  și care le prezintă pe Brigitte Bardot, Laetitia Casta, Dalida și Michelle Yeoh, printre altele.

Pentru mai multe detalii despre Dyson Airstrat, vizitați pagina: https://www.dyson.com.ro/dyson-airstrait-albastru-de-prusia-cupru-stralucitor.