Transport/Travel — March 5, 2024 at 12:56 pm

Noile anvelope Nokian Tyres de vară și all-season excelează în siguranță și confort

by

Pe măsură ce se apropie vara în Europa, Nokian Tyres, cel mai nordic producător de anvelope din lume, prezintă cu mândrie gama sa completă de anvelope pentru vară și all-season gata de lansarea pe piață. Cu atenția sa specială pentru detalii, Nokian Tyres a conceput aceste anvelope pentru a îndeplini cerințele unice ale verii în Europa, asigurând performanță, siguranță și confort în conducerea mașinii.

„Angajamentul nostru de a livra anvelope excepționale care excelează în condițiile de vară din Europa se reflectă în tehnologiile de anvelope avansate și caracteristicile inovatoare încorporate în cel mai recent portofoliu al nostru de anvelope. De la aderență îmbunătățită și până la durabilitat4ea mai mare, anvelopele pentru vară și all-season de la Nokian Tyres au fost concepute pentru a le oferi șoferilor încredere maximă, siguranță și liniște sufletească în timpul călătoriilor de vară”, declară Martin Dražík, Director de produs pentru Europa Centrală la Nokian Tyres.

Nokian_Tyres_Wetproof_1_sidewall_with_rimAnvelopa de vară Nokian Tyres® Wetproof 1 combină siguranța maximă cu senzația de confort în timpul conducerii mașinii, ceea ce o face tovarășul de drum ideal pentru zilele ploioase și condițiile de circulație dificile. Rezistența scăzută la rulare a acestei anvelope acum nu doar că îmbunătățește eficiența consumului de combustibil, dar contribuie și la economii de energie. Cu aderența sa excepțională pe carosabil umed și caracteristicile avansate, Nokian Tyres® Wetproof 1 le oferă șoferilor posibilitatea de a naviga cu încredere pe drumurile umede și de a beneficia în același timp de o cursă lină și confortabilă.

Nokian_Tyres_Powerproof_1_with_rim_cut-outPentru șoferii care caută ultra-performanță, anvelopa de vară Nokian Tyres® Powerproof 1 este alegerea perfectă. Concepută pentru a excela pe autostrăzi, aceasta oferă stabilitate maximă, manevrare precisă la viteze mari și aderență excepțională atât pe suprafețe umede, cât și uscate. Cu distanțele de frânare scurte și proprietățile de acvaplanare excelente, Nokian Tyres® Powerproof 1 garantează o experiență de conducere sigură chiar și la viteze mari.

Nokian_Tyres_Seasonproof_1_with_rimAnvelopa all-season Nokian Tyres® Seasonproof 1 este cea mai versatilă anvelopă din noul portofoliu de anvelope de vară, oferind utilizare flexibilă pe tot parcursul anului. Este echipată cu soluții tehnice inovatoare, care asigură siguranța maximă, o excelentă aderență în condiții umede și rezistență la rulare scăzută pe zăpadă, ploaie și soare. În mod special, testele interne au arătat o îmbunătățire de până la 30 de procent a rezistenței la uzură comparativ cu modelul anterior, oferindu-le șoferilor o durată de viață mai lungă a anvelopelor și economii de costuri.

Calitatea ca principală prioritate merge mână în mână cu testarea de înaltă calitate
Testarea riguroasă joacă un rol esențial în dezvoltarea continuă și inovarea permanentă a anvelopelor. Dezvoltarea de produse premium necesită proceduri de testare extinse. Prin urmare, fiecare model de anvelopă trece prin numeroase teste la centrele de testare de ultimă generație de la Nokian Tyres: „Iadul Alb” din Ivalo, Finlanda, Hakka Ring din Santa Cruz de la Zarza, Spania și centrul de testare de la Nokia, din Finlanda. Aceste teste evaluează performanța anvelopelor în diverse condiții meteo, suprafețe de carosabil și scenarii de conducere, asigurând că fiecare anvelopă îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și siguranță premium.

Propriul centru de testare axat pe anvelope de vară și all-season

Hakka Ring, una dintre cele mai mari și mai moderne piste de testare, asigură inovația și dezvoltarea viitoare a portofoliului de anvelope de vară și all-season de la Nokian Tyres.

Situată în Santa Cruz de la Zarza, Spania, această facilit6ate de 300 de hectare cuprinde 10 piste de testare, inclusiv o pistă ovală de șapte kilometri cu o lățime de 5 benzi, care permite teste solicitante pentru anvelope în condiții de carosabil umed și uscat, pe tot parcursul anului. Hakka Ring realizează teste riguroase pe anvelopele de vară, all-season și de mare viteză. Testele de mare viteză pe pista ovală, care ajung la 300 km/h, pun la încercare limitele de capacitate ale anvelopelor.

Capacitățile de testare excepționale ale Hakka Ring au contribuit la dezvoltarea noilor anvelope de vară și all-season – Nokian Tyres® Powerpoorf 1, Nokian Tyres® Wetproof 1 și Nokian Tyres® Seasonproof 1 – permițând produselor Nokian Tyres să ofere performanță, siguranță și durabilitate impresionante șoferilor din toată Europa.

„Ne mândrim cu faptul că anvelopele noastre trebuie să facă față celor mai extinse condiții de testare – și acest lucru este valabil în mod special pentru Hakka Ring din Spania în căldura intensă a verii”, declară Dražík. „Sub soarele nemilos al Spaniei, noile noastre anvelope au trecut prin cele mai dure teste”.

Prin testare în condiții dificile și dezvoltare continuă, Nokian Tyres le oferă șoferilor produse excelente, cu performanță, confort în conducere și siguranță excepționale la drum.