IT support — March 7, 2024 at 12:22 pm

Biletele pentru FC Rapid – FCSB dintr-un întreg sector al Arenei Naționale au fost vândute prin Binance Pay

by

Biletele pentru derby-ul FC Rapid – FCSB dintr-un întreg sector al Arenei Naționale au fost vândute prin Binance Pay, serviciul de plăți prin criptomonede susținut de Binance.

hero-bannerPentru meciul de fotbal programat în data de 9 martie, care are premisele de a intra în topul partidelor ce înregistrează cea mai mare audiență de la inaugurarea Arenei Naționale, spectatorii au achiziționat 800 de bilete prin intermediul Binance Pay.

Binance a devenit, în 2023, sponsor pe echipamentului echipei FC Rapid, iar sigla și numele companiei apar pe echipamentele de joc.

În 2023, volumul tranzacțiilor prin Binance Pay a crescut cu peste 71% de la an la an și a depășit 77 de miliarde de dolari, la nivel global. Pe parcursul ultimilor trei ani, platforma a înregistrat o adopție constantă, cu tranzacții totale care au depășit 120 de miliarde de dolari.

Până la sfârșitul anului 2023, numărul de utilizatori activi Binance Pay a crescut cu aproape 70%, ajungând la peste 12 milioane. Un număr tot mai mare de utilizatori Binance utilizează acum Binance Pay pentru a trimite, primi și oferi cadouri în criptomonede. Această creștere semnalează integrarea tot mai profundă a criptomonedelor în tranzacțiile de zi cu zi – o tendință care va persista pe măsură ce mai mulți oameni și companii vor exploata enormul potențial al criptomonedelor.

Plățile cu criptomonede au potențialul de a juca un rol crucial în facilitarea adopției pe scară largă a criptomonedelor. Acest lucru se aliniază viziunii ample de a promova libertatea banilor pentru comunitatea globală.