Evenimente, Hardware — March 11, 2024 at 11:00 am

Nou program de instruire și certificare în domeniul inteligenței artificiale, prin HP Amplify Partner Program

by

CO (2)HP Amplify™ Partner Conference, care a avut loc în Las Vegas,  a evidențiat puterea rețelei globale de parteneri HP, leadership-ul în inovare de produse și servicii și încrederea în cadrul industriei. Compania a explicat cum portofoliul său vast de produse dotate cu AI (peste 100 de soluții bazate pe AI) redefinește productivitatea și colaborarea în era inteligenței artificiale și a muncii hibride.

„Portofoliul HP Future Ready și operațiunile HP Future Ready le permit partenerilor să valorifice tendințele globale, să concureze pe piață și să câștige – în toate regiunile, în raport cu toți clienții și la nivel mare de business”,  a declarat David McQuarrie, Chief Commercial Officer în cadrul HP.

În 2024 și în anii următori, HP va continua să avanseze în strategia Future Ready – asigurându-se că partenerii beneficiază de oportunități importante pentru a-și spori eficiența, înțelegerea și profitabilitatea.

HP dezvăluie noi valențe ale programului dedicat partenerilor, inclusiv o nouă formare și certificare AI MasterClass

HP Inc. a anunțat noi beneficii menite să accelereze creșterea pe termen lung a partenerilor prin intermediul programului Amplify Partner și având la bază portofoliul vast al HP, de peste 100 de soluții compatibile cu AI. Printre acestea, primul program de formare și certificare AI din industrie, împreună cu o nouă oportunitate Growth Play adaptată pentru AI Data Science.

Găsiți detalii aici.

HP anunță cel mai mare portofoliu de PC-uri AI din industrie

HP Inc. a anunțat cel mai mare portofoliu de PC-uri cu inteligență artificială din industrie1 care valorifică puterea AI pentru a îmbunătăți productivitatea, creativitatea și experiențele utilizatorilor în mediile de lucru hibride, inclusiv:

Noile PC-uri HP Elite, cele mai avansate laptopuri de business pentru colaborare , și stațiile grafice mobile Z by HP – pentru a debloca un nou nivel de productivitate și creativitate.
Centrul de Creație AI, cea mai cuprinzătoare soluție de stație grafică pentru dezvoltarea AI, inclusiv Z by HP AI Studio proiectat împreună cu NVIDIA NGC, permit experților în știința datelor să valorifice puterea de creație a AI.
• Extinderea celui mai amplu portofoliu de soluții certificate pentru săli de conferință și căști din industrie , cu noile soluții Poly Studio.
• Primele PC-uri de business din lume concepute pentru a proteja firmware-ul împotriva hacking-ului cuantic , alimentate de cipul actualizat HP Endpoint Security Controller (ESC), pentru a proteja datele sensibile

Găsiți detalii aici.

HP oferă micilor afaceri imprimare color de calitate Enterprise

Noua serie HP Color LaserJet Pro 3000, inclusă în portofoliul imprimantelor de birou, oferă viteză profesională, culori vii și eficiență energetică într-un design compact. Concepută pentru clienții care au nevoie de performanță într-un spațiu redus, noua serie Color LaserJet 3000 este cel mai recent dispozitiv alimentat de tehnologia TerraJet.

Găsiți detalii aici.

HP prezintă noi servicii și software care sporesc productivitatea și accelerează un viitor circular

HP Inc. a anunțat servicii și soluții noi și îmbunătățite care permit partenerilor să se dezvolte. Printre acestea: HP WEX – prima platformă de experiență digitală cu inteligență artificială de la HP; o nouă ofertă de gestionare a serviciilor pentru PC-uri; un nou serviciu de abonament pentru imprimare; o abordare simplificată de tipul “bun/mai bun/cel mai bun” pentru pachetele de asistență HP; servicii și programe de prelungire a duratei de viață a dispozitivelor și de accelerare a unei economii circulare.

Găsiți detalii aici.