Constructii/Imobiliare, Evenimente — April 2, 2024 at 4:25 pm

CEDER îi aduce împreună pe cei mai mari jucători de real estate

by

CIJ EUROPE, organizatorul conferinței anuale CEDER – una dintre cele mai mari conferințe de real estate din România – reunește la expoziția și conferința din acest an profesioniști de top din industria imobiliară.

CEDER 2024Companii de profil emblematice, precum Globalworth, Nusco Imobiliara, AFI Europe Romania, Vastint, North Bucharest Investments, Ceresit, Carbon Tool by Build Green, WIREN, Energy Pal, Avitech, Alumil sau Alukonigstahl se vor alătura anul acesta cu spații dedicate de prezentare la expoziția CEDER care va avea loc pe 27 mai la Nord Events Center din București.

Robert Fletcher„Suntem încântați să găzduim și să prezentăm branduri de top din industria imobiliară românească în cadrul expoziției și conferinței noastre anuale, unde ne remarcăm întotdeauna prin conținutul excelent și informațiile valoroase împărtășite de speakeri și pe care le promovăm în cadrul platformelor noastre din întreaga Europă și SUA. În plus, anul acesta în cadrul finalei CIJ HOF Awards găzduim câștigătorii premiilor CIJ din țările în care activăm, iar acesta este un vis devenit realitate și la care lucrăm de câțiva ani,” a declarat Robert Fletcher, CEO și redactor-șef al CIJ EUROPE.

O altă noutate pe care o avem anul acesta la CEDER este cea de-a 9-a ediție anuală a Galei Premiilor HOF, Best of the Best Hall of Fame Awards.

„Acesta este punctul culminant al seriei Premiilor CIJ, punând proiectele și companiile câștigătoare din întreaga Europă Centrală și de Est în competiție pentru a determina liderii pe fiecare segment. Premiile HOF Awards vor avea loc în timpul Conferinței și Expoziției CEDER, în a doua parte a zilei. Evenimentul din acest an prezintă proiecte câștigătoare din Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România și Slovacia. În cadrul sistemului de vot inovator și transparent al evenimentului, un grup select de lideri imobiliari din regiune votează în calitate de juriu, împreună cu voturile cititorilor CIJ, selecționați din întreaga regiune,” a declarat Robert Fletcher, CEO și redactor-șef al CIJ EUROPE.