COMUNICATE — April 2, 2024 at 4:46 am

Dyson, în spatele cortinei de la Premiile Oscar

by

Dyson x Cilian 2Celebrul hairstylist și brand ambasador Dyson, Gareth Bromell, s-a aflat, săptămâna trecută în culisele premiilor Oscar, iar printre numele alături de care a colaborat cu această ocazie, se numără chiar Cillian Murphy.

„Inspirația mea pentru look-ul lui Cillian este Cillian însuși și toate aspectele care îl fac bărbatul care este actor/soț/tată/irlandez. La fel ca noi toți, este o persoană complexă, cu mai multe fațete – robust, dar rafinat, solid, dar jucăuș – la fel ca țara de unde provine, Irlanda. Aspectul lui este în mod tradițional clasic, dar înalt. Lustruit și masculin. Cillian are cel mai bun păr, așa că lucrăm întotdeauna pentru a-i îmbunătăți textura naturală. Am folosit uscătorul de păr profesional Dyson Supersonic pentru a crea corpul și a-i încadra fața puternic unghiulară”, spune Gareth Bromell, brand ambasador Dyson.

În procesul de stilizare a actorului, Gareth Bromell a utilizat uscătorul profesional de păr Dyson Supersonic pentru a contura un look în stilul anilor ’90, care să încadreze perfect structura chipului actorului.

Datorită atașamentului cu difuzor, jetul de aer distribuit uniform pe șuvițele de păr oferă și volum, iar la final look-ul este unul foarte bine definit. Ca ultim pas, Gareth Bromell a utilizat spray-ul de păr Rituals by Sisley Invisible Hold, oferind fixare și în același timp un aspect natural, în ton cu personalitatea actorului.

Proiectat pentru saloane. Dezvoltat cu sprijinul stiliștilor. Proiectat de Dyson

Dyson Supersonic utilizează tehnologia brevetată Air Multiplier™ dezvoltată de Dyson, care proiectează un flux de aer de înaltă presiune și este echipat cu o funcție de control inteligent al temperaturii pentru a preveni deteriorarea firelor de păr cauzate de căldura extremă.

Uscătoarele de păr tradiționale pot avea uneori un flux de aer slab, ceea ce înseamnă că și procesul de uscare este unul mai lent. Altele pot avea un flux de aer puternic, dar nu neapărat controlat, ceea ce poate duce la degradarea firului de păr. Dyson Supersonic™ proiectează un flux concentrat de aer, înclinat la un unghi de 20°, oferind precizie și rapiditate.