Securitate — April 11, 2024 at 4:51 pm

Ce aduce nou în cybersecurity Fortra Terranova Security, cea mai recentă soluție din portofoliul BRINEL

by

1000017417În era digitală în continuă evoluție, securitatea cibernetică este mai importantă ca niciodată pe măsură ce afacerile se confruntă cu riscuri din ce în ce mai complexe și sofisticate, generate de cele mai multe ori de erori umane. Astfel, investiția în trainingul adecvat al angajaților devine crucială și poate reprezenta o armă puternică în arsenalul unei organizații pentru protejarea datelor sensibile, a informațiilor critice și a infrastructurii sale digitale.

În acest context, platforma Fortra Terranova Security, pusă la dispoziția organizațiilor de BRINEL, se remarcă ca o soluție proactivă, inovatoare și eficientă pentru reducerea riscurilor de securitate cibernetică cauzate de personalul insuficient pregătit.

Imagine1Aceasta se distinge printr-o interactivitate crescută dată de posibilitatea de a participa la simulări variate, conținut actualizat, funcționalități de urmărire a progresului și feedback personalizat pentru îmbunătățirea învățării.

 

Ce beneficii aduce această soluție?

Creșterea conștientizării în materie de securitate: Training-ul ajută angajații să recunoască semnele atacurilor cibernetice și să respingă amenințările de securitate cu care se confruntă organizația prin adoptarea unor practici de lucru sigure.
Imagine2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reducerea riscului de atacuri cibernetice: Angajații instruiți în materie de securitate sunt mai puțin susceptibili să cadă pradă atacurilor cibernetice cum ar fi phishing-ul sau malware-ul.
Consolidarea culturii de securitate: O soluție de training în securitate ajută la dezvoltarea unei culturi organizaționale care prioritizează securitatea, încurajând comportamente responsabile în ceea ce privește protejarea datelor și informațiilor sensibile.
Diminuarea considerabilă a costurilor asociate incidentelor de securitate: Prin reducerea riscului de atacuri cibernetice și a incidentelor de securitate, organizațiile economisesc resurse financiare și operaționale care altfel ar fi fost necesare pentru gestionarea și remedierea acestor incidente.
Conformitate cu reglementările și standardele de securitate: O soluție de training în securitate poate ajuta organizația să respecte cerințele legale și reglementările specifice din domeniul securității informațiilor și să evite astfel penalizări sau amenzi.
Personalizarea și adaptabilitatea: Fortra Terranova Security poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor specifice ale organizației și poate fi actualizată în mod regulat pentru a ține pasul cu noile amenințări și tactici ale atacatorilor.
Monitorizare și raportare: Fortra Terranova Security  oferă funcționalități avansate de monitorizare a progresului angajaților în ceea ce privește training-ul și de raportare a rezultatelor, permițând organizației să evalueze eficacitatea programului și să identifice eventualele lacune în cunoștințele angajaților în materie de securitate.

Imagine3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRINEL, un partener complet pentru securitatea cibernetică a afacerii tale

BRINEL este recunoscută pentru expertiza în domeniul securității cibernetice, oferind soluții și servicii adaptate nevoilor specifice ale fiecărei companii, pentru a constitui o apărare robustă împotriva atacurilor cibernetice.

Competențele extinse includ identificarea și gestionarea amenințărilor, implementarea soluțiilor de securitate personalizate și oferirea de suport tehnic continuu pentru protejarea infrastructurii și a datelor clienților.

Peste 30 de ani pe piața de IT

logo brinelBRINEL este o companie lider în tehnologie care are un portofoliu extins pentru a vă asista în procesul de transformare digitală. Astfel, furnizează o gamă largă de soluții și servicii avansate care includ: soluții pentru Data Center modern, loc de muncă digital, servicii cloud, modernizarea aplicațiilor utilizând tehnologii open-source sau soluții low-code/no-code, AI/ML, digitalizarea afacerilor utilizând ERP, soluții de securitate cibernetică, consultanță și managed services. În plus, pentru a sprijini succesul organizațiilor, oferim clientilor un set de instrumente digitale cu IP propriu (BRINEL Digital Tools).

Cu o echipă de specialiști de top și parteneriate solide cu lideri globali în domeniul IT, prin abordarea personalizată și dedicarea față de succesul clienților, BRINEL se asigură că puterea cloud-ului conduce organizațiile către o profitabilitate durabilă și o creștere scalabilă.

BRINEL rămâne o organizație agilă sub umbrela iQanto, un brand nou înființat pentru zona de IT și robotică, parte a grupului SNEF. care permite și susține crearea de strategii de creștere pe termen lung.