Networking — April 15, 2024 at 3:38 pm

Allied Telesis: Nou parteneriat strategic

by

Allied Telesis, un lider global în soluţii de conectivitate şi instrumente inteligente de networking, a anunţat recent încheierea unui parteneriat strategic cu firma Canopy. Allied Telesis se integrează în platforma Remote Monitoring and Management (RMM) de la Canopy, în scopul oferirii unei vizibilităţi mai bune a stării reţelelor şi dispozitivelor clienţilor, al automatizării auto-mentenanţei şi al reducerii timpilor de cădere.

1712654584223Parteneriatul combină expertiza Allied Telesis cu platforma software RMM de la Canopy, asigurând gestionarea dispozitivelor clienţilor, inclusiv a switch-urilor de reţea, prin intermediul unei singure platforme. Printre realizările acestei alianţe strategice se numără monitorizarea proactivă a stării dispozitivelor, abilitatea de luare de măsuri de la distanţă şi managementul unificat şi cuprinzător de la distanţă.

Comentând evenimentul, Rahul Gupta, CTO la Allied Telesis, a spus: „Ne bucurăm să anunţăm acest parteneriat cu Canopy pentru furnizarea de soluţii integrate care combină punctele forte ale firmelor noastre. Îmbinând expertiza noastră în reţele securizate cu sistemul inovator de management de la distanţă dispozitive de la Canopy, putem oferi clienţilor soluţii de reţelestică mai fiabile şi mai scalabile, ceea ce aduce beneficii tuturor.”

La rândul lui, Peter Atwell, SVP of Partnerships and Business Development de la Canopy, a adăugat: „Parteneriatul cu Allied Telesis subliniază dedicarea noastră pentru integrarea cu furnizori hardware de frunte care permit managementul unificat ale fiecărui component din cadrul ecosistemului Connected Product. Vizibilitatea centralizată şi controlul de pe o singură platformă le permit clienţilor noştri să monitorizeze proactiv dispozitivele şi starea reţelei, să automatizeze rezolvarea problemelor şi în ultimă instanţă să ofere experienţe de utilizator mai bune prin reducerea timpilor de nefuncţionare ai dispozitivelor.”