MANAGEMENT — April 18, 2024 at 9:50 pm

Crayon a numit un nou vicepreședinte ESG

by

Crayon, lider global în servicii IT și inovare, a anunțat numirea lui Fadzai Munyaradzi în funcția de vicepreședinte global pentru mediu, social și guvernare (Environmental, Social and Governance – ESG).

Munyaradzi este expertă în sustenabilitate și are o pregătire foarte bună și completă și va conduce expansiunea și rafinarea strategiei ESG a Crayon.

„Suntem mândri de realizările noastre ESG până în prezent și așteptăm cu nerăbdare progresul continuu în acest domeniu sub conducerea lui Fadzai. Ea aduce o mulțime de abilități și experiență în domeniul durabilității și suntem încrezători că va conduce strategia noastră ESG, creând un impact pozitiv asupra organizației noastre și a lumii”, a declarat Jon Birger Syvertsen, Chief Strategy Officer Crayon.

Înainte de a se alătura Crayon, Munyaradzi a condus strategia regională ESG a Medline Europe, cu accent pe aprovizionare etică, donații caritabile, inițiative de mediu și raportare și comunicare în materie de durabilitate. Apoi și-a extins responsabilitățile și a reprezentat Medline în cadrul MedTech Europe, o asociație industrială în care a prezidat grupul de lucru pentru guvernanța corporativă durabilă.

ec-blog-post-esg-lead-profileÎn trecut, Fadzai Munyaradzi a mai lucrat la DSM (Olanda), Germanwatch (Germania), Trialogue (Africa de Sud) și Kaiser Associates Economic Development Practice (Africa de Sud) în roluri care includ măsurarea și raportarea gazelor cu efect de seră, cercetarea finanțării climatice, responsabilitatea socială corporativă. consultanta si consultanta in dezvoltare economica.

„Sunt încântat de oportunitatea de la Crayon de a îmbina tehnologia, inovația și cele mai bune practici ESG. Cred în importanța de a fi atât ambițios, cât și pragmatici atunci când vine vorba de identificarea și atingerea obiectivelor ESG care, în cele din urmă, beneficiază societatea în ansamblu. Cultura Crayon este aliniată cu asta și nu aș putea fi într-o companie mai bună în timp ce ne angajăm împreună în următoarea fază a călătoriei ESG a Crayon”, a spus Munyaradzi.