Networking — April 18, 2024 at 11:33 am

Konica Minolta România a lansat noile modele de camere IP profesionale – MOBOTIX Move Multisensor & PTZ

by

Konica Minolta Business Solutions România extinde portofoliul de sisteme de supraveghere video și anunță disponibilitatea pe piața locală a unui nou model de cameră IP profesională, MOBOTIX Move Multisensor & PTZ Combo.

mx_move_ptz_combo_leftModelul, lansat recent, combină funcționalitățile camerelor multisenzor cu cele ale camerelor PTZ Speed Dome și este un sistem compact și discret, de dimensiuni reduse, cu diametru de 25 cm și înălțime de 19,5 cm.

Camera este prevăzută cu 4 senzori de 5 megapixeli, reglabili individual, cu lentile fixe cu unghi de vizualizare de 97° și zoom digital de 4x pentru acoperirea completă 360° a scenelor monitorizate. În plus, se adaugă senzorul de tip PTZ, cu rezoluție de 2 megapixeli, zoom optic 21x, și viteză de deplasare de 500° pe secundă.

mx_move_ptz_combo_adjusting tilt angleSunt disponibile, fără costuri suplimentare, scenarii de analiză video pe bază de inteligență artificială (intruziune, direcție greșită, încălcarea zonelor de siguranță, comportament suspect), pentru toți cei patru senzori direcționali simultan, permițând astfel o supraveghere video fiabilă 24/7 a spațiilor extinse.

Pe baza imaginii complete de 360 de grade, oferită de multisenzori, aplicațiile cu inteligența artificială detectează mișcarea și obiectele și transmit evenimentele către unitatea PTZ. Cu funcție Auto Tracking, camera PTZ monitorizează obiectul de interes, captând orice activitate suspectă în mod fiabil și automat.

Caracteristicile hardware, garanția de 5 ani și certificările de securitate cibernetică recomandă noul model de cameră pentru utilizarea în facilități și zone publice ce necesită un nivel ridicat de securitate, cum ar fi aeroporturi, gări, porturi, parcuri industriale, stadioane, săli de spectacole, zone de depozitare, piețe publice, clădiri guvernamentale.