Hardware — April 23, 2024 at 5:11 pm

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, disponibilă la precomandă într-un pachet ce include, gratuit, tastatura touchpad 11:58

by

Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, tabletă ce oferă un display excepțional și o experiență captivantă pentru utilizatori, este disponibilă la precomandă, până în data de 28 aprilie, pe Mi-Home.ro.

Xiaomi Pad 6S ProUtilizatorii pot achiziționa noua tabletă într-un pachet promoțional, la prețul special recomandat de 3499 lei, ce include, gratuit, Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad Keyboard.

Pachetul va fi disponibil și în rețelele eMag și Flanco, parteneri oficiali ai Xiaomi.

Pentru prima dată, Tastatura Touchpad Xiaomi Pad 6S Pro integrează un touchpad, îmbunătățind capacitatea utilizatorului de a selecta fișiere și de a gestiona cu precizie sarcini complexe de editare video.

Proiectată să răspundă celor mai intense nevoi de productivitate, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 oferă un display excepțional și o experiență captivantă pentru utilizatori. Cu un ecran 3K de 12.4 inch la 144Hz și un aspect generos de 3:2, tableta îmbunătățește confortul pentru citit și consumul de multimedia, fiind ideală pentru muncă și relaxare.

Capacitățile remarcabile ale display-ului sunt accentuate de o rezoluție de 3048 x 2032 și o densitate impresionantă de 294 pixeli pe inch (PPI), oferind o claritate fără precedent pentru sarcini care variază de la citirea celui mai fin text la editarea imaginilor la rezoluție înaltă sau la imersarea în cele mai noi jocuri.

Echipată cu o baterie robustă de 10000mAh (typ), completată de tehnologia HyperCharge de 120W ultra-rapidă, utilizatorii se pot bucura de timpi de încărcare mai scurți și de o durată extinsă a bateriei.

Xiaomi Pad 6S Pro Touchpad KeyboardConcepută cu platforma mobilă performantă Snapdragon® 8 Gen 2 de 4nm, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 oferă viteze fulgerătoare și performanțe fluide. Combinată cu Xiaomi HyperOS, tableta introduce trei noi funcții revoluționare: Home Screen+, Colaborare multi-dispozitiv și Xiaomi Smart Hub, ducând interconectivitatea la noi niveluri.

Noul centru de control al dispozitivelor – Xiaomi Smart Hub – conectează simultan până la șapte dispozitive, inclusiv diverse produse Xiaomi AIoT, asigurându-vă că rețeaua de dispozitive este mereu la îndemână. Cu funcționalitatea NFC Tap to Share, Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 simplifică partajarea fișierelor printr-o atingere rapidă, oferind o experiență convenabilă pentru utilizatori. Pentru creatorii de conținut, modul Director din aplicația Camera transformă tableta într-un instrument profesional de monitorizare conectat la smartphone, pentru a captura cu ușurință momente de înaltă calitate.

Ca accesorii care completează Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, sunt listate Stiloul Xiaomi Focus și Tastatura Touchpad Xiaomi Pad 6S Pro – instrumente esențiale pentru transformarea dispozitivului într-o stație de lucru portabilă de ultimă generație.