NEW TECHNOLOGY — April 25, 2024 at 9:25 pm

Binance lansează copierea tranzacțiilor pe piața spot, permițând utilizatorilor să execute automat aceleași tranzacții ca ale trader-ilor recunoscuți

by

Binance, ecosistemul blockchain de top ce sustine cea mai mare platformă crypto din lume ca volum al tranzacțiilor, anunță lansarea instrumentului de tranzacționare spot cu opțiune de copiere. Funcția este, de acum, disponibilă utilizatorilor experimentați care îndeplinesc cerințele minime privind dimensiunea portofoliului pentru a se înregistra ca trader-i lideri și va fi implementată complet pentru toți utilizatorii în luna mai 2024.

BinanceLansarea tranzacționării prin copiere la vedere extinde oferta deja diversă și populară a Binance de instrumente automate de tranzacționare spot, care include Spot Grid Trading, Dollar-Cost Averaging (DCA) și Rebalancing Bot. Beneficiile utilizării instrumentelor automate de tranzacționare, cum ar fi tranzacționarea spot cu opțiune de copiere, includ:

Acoperire 24/7: Instrumentele automate de tranzacționare le permit utilizatorilor un control mai bun asupra modului în care aleg să participe pe piața cripto, care tranzacționează 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână;
Viteză și eficiență: După ce un utilizator își setează strategiile și parametrii de tranzacționare, instrumentele automate de tranzacționare pot procesa cantități mari de date de piață și pot executa ordine în milisecunde, depășind ceea ce utilizatorul individual poate face altfel, singur;
Fără impulsivitate în procesul decizional: Instrumentele automate de tranzacționare îi ajută pe utilizatori să evite tranzacționarea emoțională sau impulsivă, deoarece funcționează conform strategiilor și parametrilor de tranzacționare prestabilite;
Diversificare și gestionare a riscurilor: Cu o gamă de instrumente automate de tranzacționare în continuă creștere, utilizatorii au la dispoziție mai multe instrumente de diversificare și gestionare a riscurilor.

Tranzacționarea prin copiere le permite utilizatorilor să urmărească și să execute automat aceleași tranzacții ca ale trader-ilor lideri, permițându-le să profite de experiența altor utilizatori, tehnicile de tranzacționare și strategiile de gestionare a riscurilor. Trader-ii lideri își pot monetiza expertiza, atunci când își pun la dispoziție portofoliul pentru copiere.

Rohit Wad, Director Tehnologic la Binance, a declarat: „La Binance, ascultăm întotdeauna utilizatorii noștri și integrăm feedbackul lor în produsele noastre. Utilizatorii noștri ne oferă idei grozave pentru că, de foarte multe ori, ei știu ce funcționează produsele în cel mai bun mod pentru ei. Tranzacționarea spot prin copiere este o astfel de idee care a venit din feedbackul comunității. Acesta este un instrument excellent, care automatizează tranzacționarea pentru utilizatorii noștri și le oferă posibilitatea de a încerca noi strategii”.

Binance a lansat, pentru prima data, tranzacționarea prin copiere pentru produsele sale futures cu lichiditate ridicată în regiuni selectate în octombrie 2023. Pe piețele în care sunt disponibile atât tranzacționarea spot prin copiere, cât și futures, utilizatorii vor avea o flexibilitate și mai mare în modul în care își gestionează strategiile și portofoliul general.

Utilizatorii Binance pot deveni, simultan, trader-i lideri și copiatori. Fiecare utilizator poate avea un cont de trader lider și poate copia până la zece portofolii de trader-i lideri. Trader-ii lideri primesc o cotă de profit de 10% și o reducere de 10% la comisionul de tranzacționare de la copiatorii care le replică tranzacțiile. Copiatorii pot examina indicatorii de performanță ai trader-ilor lideri, cum ar fi soldul câștig-pierdere, și îi pot alege pe cei pe care doresc să îi urmeze, stabilindu-și, în același timp, propriile controale ale riscurilor.

Beneficiile tranzacționării spot prin copiere, pentru trader-ii lideri, includ:

Ușor de utilizat: Înregistrare simplă;
Bază vastă de utilizatori: Milioane de potențiali copiatori;
Plăți regulate: Plățile sunt trimise săptămânal.

Beneficiile tranzacționării spot prin copiere pentru cei care replica liderii includ:
Ușor de utilizat: Interfață facilă, care face copierea tranzacțiilor simplă;
Învățare: Experiența traderilor lideri, utilă pentru a învăța strategii de tranzacționare;
Transparentă: Indicatorii de performanță ai traderilor lideri sunt ușor accesibili;
Accesibilă: Structura taxelor, competitivă pe piață, face tranzacționarea accesibilă.

Tranzacționarea spot prin copiere este disponibilă acum pe site-ul Binance pentru traderii lideri și va fi introdusă treptat în aplicația Binance.