Evenimente — May 21, 2024 at 11:44 am

Eviden revine pentru a doua oara consecutiv la Black Sea Defense and Aerospace (BSDA) cu soluții inovatoare pentru apărare, industria aerospațială și siguranță publica

by

Eviden, lider al Grupului Atos în domeniul digital, cloud, big data și securitate, își anunță participarea, pentru a doua oară consecutiv, la cea mai mare expoziție de tehnologie de apărare din Europa de Est – BSDA, unde își va prezenta portofoliul dedicat pentru apărare, industria aerospațială, siguranță publică și infrastructură critică. Evenimentul va avea loc în perioada 22-24 mai la Romaero, București.

English version

Eviden & BDSAEviden va fi prezentă la standul 1135, sala C, unde va expune soluții inovatoare din portofoliul său, oferind o perspectivă concretă asupra aplicabilității celor mai noi tehnologii în domeniile specifice de apărare și siguranță publică.

„Pentru domeniul apărării și al siguranței publice este important ca procesul de luare a deciziilor, coordonarea resurselor și pregătirea operațională să se facă într-un mod sigur, robust și în timp util/în timp real. Înțelegând aceste cerințe, oferim un portofoliu integrat de soluții și produse, care combină cele mai bune practici din industrie cu agilitatea tehnologiilor de ultimă generație, păstrând în același timp atributele esențiale de fiabilitate și reziliență pentru a oferi protecția, sprijinul și/sau contramăsurile de care clienții noștri au nevoie. Prezența noastră la BSDA confirmă angajamentul nostru de a contribui în mod relevant la o lume digitală mai sigură”, a declarat Ovidiu Dan, Head of Big Data&Security, Eviden Romania.

La evenimentul BSDA 2024, Eviden va prezenta soluții care demonstrează expertiza sa în domenii foarte diverse, de la rețele private de comunicații 4G / 5G, comandă și control, senzori pentru aplicații terestre, navale și aerospațiale, până la securitate cibernetică și inteligență artificială.

Eviden & BDSA (2)Vizitatorii vor descoperi soluții operaționale digitale dedicate sectoarelor apărării și siguranței publice:

– Rețele private tactice 4G/5G, deployable sau campus-type
– Sistem digital pentru soldați și sistem de gestionare digitală a luptelor
– Aplicații pentru misiuni și infrastructuri critice
– Soluții SIGINT și de monitorizare a spațiului
– Analiza video bazată pe inteligență artificială.

Prin oferirea de soluții digitale inovatoare și integrate, dezvoltate în strânsă colaborare cu actorii din domeniul apărării, Eviden sprijină instituțiile din întregul spectru al apărării naționale și al siguranței publice, coordonând forțele proprii în luarea sau susținerea deciziilor și asigurând disponibilitatea operațională a resurselor necesare*


Coordonarea forțelor: Eviden oferă instrumente digitale de coordonare și colaborare, adaptate la fiecare nivel de misiune, pentru a permite forțelor să înțeleagă și să aibă control asupra situației tactice în timp real. Digitalizarea spațiilor de luptă se traduce prin capacități de coordonare, respectiv instrumente intuitive care le permit să împărtășească informații în mod clar și precis în timp real (geolocalizări, urmărirea forței albastre, partajarea de fotografii și videoclipuri, ordine operațională etc.).
Sprijin decizional: Expertiza Eviden în gestionarea ciclului complet al datelor, de la achiziția de date brute până la valorificarea acestora cu ajutorul soluțiilor Big Data implementate cu inteligență artificială, permite luarea de decizii informate la nivel tactic și strategic. Aceste soluții permit factorilor de decizie, atât la sol, cât și la nivel strategic/tactic, să ia decizii în cunoștință de cauză.
Pregătire operațională: Eviden dezvoltă și implementează sisteme de securitate cibernetică, asigurând securitatea și integritatea datelor procesate în contextul luptei colaborative. Compania sprijină organizațiile militare și de apărare cu sisteme de securitate cibernetică prin proiectare, asigurând, de exemplu, securitatea și integritatea datelor procesate în cadrul luptei colaborative. Eviden colaborează, de asemenea, cu Centrele de Comandament Strategic de Apărare în ceea ce privește tehnologiile informaționale esențiale pentru ambițiile de inovare ale armatei.