Servicii IT — May 21, 2024 at 9:09 am

Nouă lansare Broadcom

by

Broadcom a anunțat recent că soluția sa Automic Automation este acum disponibilă ca software as a service (SaaS). Automic SaaS oferă aceleași caracteristici ca soluția locală Automic Automation, cu beneficiile suplimentare ale unui serviciu.

automic_saasCu capabilități avansate de automatizare a volumului de lucru și de orchestrare a fluxului de lucru, Automic SaaS va unifica și simplifica automatizarea în medii cloud mainframe, distribuite și hibride, eliberând în același timp resursele absorbite în mod normal de managementul infrastructurii, astfel încât să se poată concentra pe proiecte de automatizare mai strategice.

„Infrastructurile continuă să se transforme în cloud, în timp ce organizațiile se luptă să opereze mai multe instrumente. Acest lucru generează o nevoie critică de vedere centralizată a proceselor automate de afaceri”, a declarat Serge Lucio, vicepreședinte și director general, Divizia de operațiuni agile, Broadcom. „Automic SaaS ajută organizațiile să unifice automatizarea sarcinii de lucru, să obțină observabilitate critică și să simplifice orchestrarea la fel ca soluția noastră locală, cu beneficiile suplimentare ale costurilor mai mici, agilității crescute și productivității îmbunătățite.”

„Automic SaaS oferă aceleași funcții complete de automatizare a sarcinii de lucru ca și soluţia on-premises, în timp ce optimizează costul total al deţinerii (TCO), permiţând organizațiilor să se concentreze pe automatizarea strategică. Suntem încântați să colaborăm cu Broadcom pentru a aduce pe piață această soluție modernă de automatizare”, a declarat Guenter Flamm, director general, Tricise GmbH.

Automic SaaS este o soluție completă care oferă automatizare și orchestrare avansată a sarcinii de lucru în medii hibride. Automic SaaS oferă beneficii robuste, inclusiv inovație permanentă, eficiență a costurilor, securitate îmbunătățită, implementare și actualizări simplificate ale aplicaţiilor, asistență expertă cu parteneri specialiști și instrumente special create.

Bob Schwartz, CEO, Robert Mark Technologies, a declarat: „Automic SaaS este o soluţie care schimbă jocul pe piaţă. Clienții noștri sunt încântați să își îmbunătățească inițiativele cloud cu implementări SaaS fără fricțiuni. Noua opțiune SaaS a Broadcom va spori beneficiile soluțiilor de automatizare a sarcinii de lucru pentru afacerea lor.”

Portofoliul de automatizare a sarcinii de lucru Broadcom este utilizat de peste 60% din companiile Fortune 100 și deservește 2000 de clienți la nivel global. În plus, Automic Automation de la Broadcom a fost numit lider în domeniul automatizării de patru ori consecutiv de către EMA Research.