Data Center / Storage — June 6, 2024 at 11:46 am

Vertiv publică Raportul de afaceri responsabile pentru 2023, oferind actualizări privind impactul asupra mediului, eforturile de guvernanță și introducerea planului „One Vertiv, One World”

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a lansat astăzi Raportul de afaceri responsabile pentru 2023, care detaliază progresul în domeniile de interes și prezintă planul companiei „One Vertiv, One World” pentru promovarea principiilor managementului mediului, încurajând un mediu de lucru sigur, inclusiv și antrenant și pentru desfășurarea afacerilor într-un mod responsabil.

English version

Magazine Mockup 01 by Minimal MockupsÎn 2023, Vertiv a continuat să-și dezvolte viziunea de a crea un viitor mai responsabil, concentrându-se pe produse și sisteme eficiente, operațiuni responsabile, oamenii și vecinii săi, integritatea lanțului de aprovizionare și guvernanță. Ca recunoaștere a rolului critic pe care îl joacă industria tehnologiei și a centrelor de date în peisajul energetic global, planul „One Vertiv, One World” va ajuta la ghidarea următorilor pași ai companiei în căutarea creării de valoare pe termen lung pentru acționari, clienți și comunitățile pe care le deservește.

Giordano Albertazzi_Vertiv„Continuăm să avansăm eforturile noastre de a fi un cetățean global și corporativ responsabil, oferind simultan produse și servicii care ajută clienții noștri să-și atingă propriile obiective de sustenabilitate a mediului”, a declarat Giordano Albertazzi, CEO Vertiv. „În contextul în care cererea de AI crește rapid în întreaga lume, noi, cei de la Vertiv, oferim produse, sisteme și servicii de infrastructură care le permit clienților noștri să-și dezvolte inițiativele AI cu performanțe ridicate și cu un impact mai mic asupra mediului.”

Eforturile și inițiativele evidențiate în raportul pentru 2023 includ:

• O ofertă extinsă atât de soluții de răcire cu lichid de înaltă eficiență, cât și de agenți frigorifici cu potențial scăzut de încălzire globală (GWP) pentru a ajuta clienții Vertiv să-și dezvolte inițiativele AI și să permită performanța cu un impact mai mic asupra mediului.
• Achiziția CoolTera Ltd. (CoolTera), un proiectant și producător de soluții de răcire cu lichid extrem de eficiente, ce aduce un plus de expertiză, controale și sisteme avansate suplimentare de răcire portofoliului deja robust de management termic al Vertiv.
• Lansarea unui nou sistem de stocare a energiei în baterie (BESS) cu baterii litiu-ion care asigură stocarea energiei la scară de utilitate care poate fi utilizată ca sursă de alimentare permanentă, ajutând clienții să susțină reziliența operațională, să evite taxele de consum în momentele de vârf și să se bazeze mai mult pe resursele alternative de energie distribuită, cum ar fi panourile solare, turbinele eoliene și celulele de combustibil cu hidrogen pentru a ajuta la reducerea emisiilor de carbon și la menținerea fiabilității. De asemenea, soluția de microrețea a fost lansată la instalația Vertiv Delaware, Ohio, un centru de experiență pentru clienți, utilizând atât rețele solare, cât și celulele de combustibil cu hidrogen ca surse alternative de energie care vor furniza energie pentru operațiunile Vertiv și vor funcționa ca un banc de testare pentru a demonstra soluția cu emisii reduse de carbon pentru clienți.
• Introducerea Vertiv™ TimberMod™, care prezintă lemnul masiv ca pe o componentă structurală cheie în loc de oțel pentru soluțiile de centre de date modulare prefabricate (PFM), oferind potențialul de a minimiza epuizarea resurselor și de a reduce amprenta de carbon a produsului în comparație cu alternativele din oțel.
• Un ghid actualizat pentru sustenabilitatea centrului de date cu statistici actualizate și alte informații relevante pentru a ajuta clienții Vertiv și alte părți interesate.
• O actualizare a eforturilor de eficiență operațională ale Vertiv de a urmări și monitoriza impactul primar al companiei asupra mediului și de a rafina procesele pentru a eficientiza colectarea de valori legate de emisiile de carbon, consumul de energie și de apă, generarea și reciclarea deșeurilor. Un exemplu notabil este sistemul de recuperare a apei din Monterrey, Mexic, care reduce dependența operațiunii de alimentarea cu apă a orașului prin colectarea apei de la unitățile de aer condiționat utilizată pentru răcirea clădirii și o transformă în apă utilizabilă în alte scopuri.
• Exemple despre modul în care Vertiv are un impact în comunitățile pe care le deservim.
• Un raport despre angajamentul Vertiv de a asigura integritatea lanțului de aprovizionare pentru a asigura conformitatea cu standardele de vârf din industrie pentru minerale responsabile, drepturile omului și condițiile de muncă.

Mai multe informații sunt disponibile în raport, care poate fi accesat și descărcat la adresa Vertiv.com.