Servicii IT — June 13, 2024 at 10:47 am

Broadcom: Lansare Automic SaaS

by

Broadcom a anunțat recent că soluția sa Automic® Automation este acum disponibilă ca software ca serviciu (SaaS). Automic SaaS oferă aceleași caracteristici ca soluția locală Automic Automation, lider pe piață, cu beneficiile suplimentare ale unui serviciu.

imagesCu capabilități avansate de automatizare a volumului de lucru și de orchestrare a fluxului de lucru, Automic SaaS va unifica și simplifica automatizarea în mediile cloud mainframe, distribuite și hibride, eliberând în același timp resursele absorbite în mod normal de managementul infrastructurii, astfel încât să se poată concentra pe proiecte de automatizare mai strategice.

„Infrastructurile continuă să se transforme în cloud, în timp ce organizațiile se luptă să opereze mai multe instrumente. Acest lucru generează o nevoie esențială pentru o vizualizare centralizată a proceselor automate de afaceri”, a declarat Serge Lucio, vicepreședinte și director general, Divizia de operațiuni agile, Broadcom. „Automic SaaS ajută organizațiile să unifice automatizarea sarcinii de lucru, să obțină vizibilitate critică și să simplifice orchestrarea la fel ca soluția noastră locală, cu beneficiile suplimentare ale costurilor mai mici, agilității crescute și productivității îmbunătățite.”

„Automic SaaS oferă aceleași funcții complete de automatizare a sarcinii de lucru ca și soluţia on-premises, în timp ce optimizează TCO, eliberând organizațiile să se concentreze pe automatizarea strategică. Suntem încântați să colaborăm cu Broadcom pentru a aduce pe piață această soluție modernă de automatizare”, a declarat Guenter Flamm, director general, Tricise GmbH.

Automic SaaS este o soluție completă care oferă automatizare și orchestrare avansată a sarcinii de lucru în medii hibride, eliminând insulele de automatizare. Spre deosebire de unii furnizori, inclusiv soluțiile de automatizare native din cloud, Automic SaaS oferă beneficii robuste, inclusiv inovație permanentă, eficiență a costurilor, securitate îmbunătățită, management centralizat care economisește timp și resurse.

Bob Schwartz, CEO, Robert Mark Technologies, a declarat: „Automic SaaS este un schimbător de joc. Clienții noștri sunt încântați să își îmbunătățească inițiativele cloud cu implementări SaaS fără fricțiuni. Noua opțiune SaaS a Broadcom va spori beneficiile soluțiilor de automatizare a sarcinii de lucru pentru afacerea lor.”

Portofoliul de automatizare Broadcom este utilizat de peste 60% din companiile Fortune 100 și deservește 2000 de clienți la nivel global. În plus, Automic Automation de la Broadcom a fost numit lider în domeniul automatizării de patru ori consecutiv de către EMA Research.

Dan Twing, președinte și COO, EMA, a comentat: „Cele mai recente cercetări au evidențiat un interes tot mai mare pentru găzduirea SaaS pentru automatizarea sarcinii de lucru, în special din partea organizațiilor în stadii de digitalizare mai mature. Ne așteptăm ca această tendință să continue, pe măsură ce complexitatea tot mai mare a operațiunilor digitale împinge organizațiile să-și dezvolte WLA.”