Enterprise Software — February 6, 2016 at 5:33 pm

SamMills Distribution își gestionează afacerea de 97 milioane RON cu soluțiile Senior Software

by

seniorSamMills Distribution, parte a grupului SamMills – liderul pietei de morarit, a ales solutiile integrate ERP, SFA, WMS si Business Intelligence de la Senior Software. Compania urmareste astfel sa isi gestioneze mai eficient activitatea si sa sustina cresterea accelerata a afacerii, ajunsa in prezent la peste 97 mil. RON.

SamMills Distribution este o companie dezvoltata pe mai multe directii: distributie la nivel national a produselor de bacanie, food si non food, a produselor din carne, vanzarea si imbutelierea apei pentru sisteme watercooler, vanzare de bauturi calde in sistem vending si oferire de solutii pentru HoReCa. Nu in ultimul rand, SamMills Distribution este singurul producator de tortilla chips din Romania. De-a lungul timpului compania a crescut constant, dovada fiind faptul ca in anul 2014 a inregistrat o cifra de afaceri cu 56% mai mare fata de anul anterior, ajungand la 97 milioane de RON.

„Volumul mare de documente emise, lipsa optiunii de a inregistra anumite date relevante pentru dezvoltarea business-ului intr-un mod sanatos si imposibilitatea generarii unor rapoarte in timp real erau doar cateva dintre problemele cu care ne confruntam in momentul in care am decis sa facem implementarea. Solutiile informatice de la Senior Software ne-au convins ca sunt ceea ce compania noastra are nevoie pentru a organiza activitatea tuturor departamentelor. Faptul ca ne-au oferit acces la o solutie integrata a fost un aspect decisiv in luarea deciziei de colaborare”, a declarat Petronel Rus, Director General SamMills Distribution.

In trecut compania utiliza mai multe sisteme neintegrate care nu au reusit sa tina pasul cu nevoile actuale ale acesteia. In consecinta, managerii au decis ca este necesara implementarea unui pachet integrat de solutii software care sa acopere toate componentele afacerii. Astfel, au ales sistemele de la Senior Software, respectiv ERP – pentru managementul resurselor companiei, SFA – pentru automatizarea activitatilor agentilor de vanzari, WMS – pentru managementul depozitelor si Business Intelligence – pentru analiza si raportare avansata. Unul dintre motivele pentru care managerii SamMills Distribution au decis sa colaboreze cu Senior Software a fost feedback-ul pozitiv primit din piata.

In cadrul SamMills Distribution solutia SeniorERP va facilita, printre altele, transferul de date in timp real datorita modului sau de lucru online. De asemenea, procesul de vanzare va fi imbunatatit, prin integrarea acesteia cu aplicatia mobila SeniorSFA – care va oferi un control mai bun asupra activitatii agentilor de vanzari. SeniorWMS va permite o gestionare corecta a marfurilor din depozit, eliminarea erorilor aparute in procesul de pregatire a comenzilor si numai. In final, cu SeniorVisualBI – solutia Business Intelligence dezvoltata pe platforma Tableau Software, lider mondial in analiza datelor, managerii companiei vor coordona mai bine afacerea si vor putea monitoriza in timp real anumite aspecte care sa ii ajute sa ia decizii rapide, sigure si corecte.

Compania SamMills Distribution a fost infiintata in anul 1994 in Satu Mare si face parte din grupul SamMills – liderul pietei de morarit, care a reusit sa dezvolte o gama larga de produse fara gluten, distribuite in peste 50 de tari din intreaga lume.

Descarca prezentarea completa a sistemelor Senior Software de aici.